Uşak UKAMER etkinlik başvuruları başladı

Uşak Belediyesi resmi web sitesi üzerinden önemli bir duyuru yaptı. Aktarılan son habere göre UKAMER'de yarıyıl tatili için düzenlenecek etkinlikler için başvurular başladı! Başvurmak isteyenlerin şahsen müracaat etmesi gerekecek.
Uşak UKAMER etkinlik başvuruları başladı

Tüm Türkiye’de okullar yarın yarıyıl tatiline giriş yapacak. Yarıyıl tatilini doldu dolu geçirmek isteyenler için UKAMER etkinlikleri için başvurular başladı. 4-10 yaş arası çocuklar ve annelerine özel olarak düzenlenecek etkinliklerde çocuklar ve annelerin hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri belirtildi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURULDU

X sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“UKAMER ile dopdolu bir yarıyıl tatiline hazır mısınız?

4-10 yaş arası çocuklar ve annelerine özel olarak düzenlenecek etkinliklerde çocuklarımız ve annelerimiz hem eğlenecek hem de öğrenecek.

Atölyelerimiz 20 kişilik kontenjan ile sınırlıdır.

Başvurular şahsen yapılacaktır.

Detaylı Bilgi için: 0534 792 12 00”

ekran-goruntusu-2024-01-18-160624-min.png

BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK

Aktarılan habere göre UKAMER etkinlik başvurularının şahsen yapılası gerektiği ifade edildi. UKAMER yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmek isteyenler başvurularını şahsen yapması gerekecek.

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

22 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında 4-10 yaş arası çocuklara ve annelerine özel olarak düzenlenecek etkinlikte atölyelerin 20 kişilik kontenjanla sınırlı olacağının altı çizildi.

Yapılan açıklamada çocuk ve annelerin keyifli vakit geçirmesi için yarıyıl tatilinde farklı farklı etkinliklerin düzenleneceği aktarıldı.