Uşak Üniversitesi finaller öncesi öğrencileri çorba dağıttı!

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı final haftası nedeniyle öğrencilere ücretsiz çorba dağıtımında bulundu.
Uşak Üniversitesi finaller öncesi öğrencileri çorba dağıttı!

Üniversite öğrencilerini final sınavları tüm hızı ile devam ederken Uşak Üniversitesi'nde de açıklanan sınav takvimi doğrultusunda sınavlar başlamıştı. Derslerini geçebilmek adına öğrenciler sınavlara var güçleri ile çalışmaya devam ederken öğrencilere bir destekte Uşak Üniversitesi'nden geldi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, öğrencilere desteklerine devam ederken Prof. Dr. Fuat Sezgin kütüphanesinde ders çalışan öğrencileri ziyaret etti. Kütüphanede ders çalışan öğrencilerle sohbet ederek final sınavı öncesinde moral veren Rektör Savaş aynı zamanda öğrencilere çorba ikramında bulundu.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SAVAŞ ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMINDA BULUNDU!

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Prof. Dr. Fuat Sezgin kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerle sohbet edip çorba ikram etti.

orba-1.jpg

Prof. Dr. Savaş: ‘Final haftasında siz değerli öğrencilerimize moral vermek amacıyla buradayız. Geleneksel Çorba Dağıtımımız final haftası boyunca devam edecek.’ Kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba ikram eden Rektör Savaş, “Üniversitemizde geleneksel hale getirdiğimiz bir uygulama olarak sınav dönenimde çorba ikramını gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

orba-2.jpg

Öğrencilerimizin derslerine daha iyi çalışmaları ve sınav streslerini bir nebze olsun hafifletmek amacıyla onlara Uşak’ımızın tarhana çorbasını dağıtıyoruz. Uşak Üniversitesi olarak onlara daha iyi imkanlar sunmak için durmadan çalışıyoruz. Onlarda derslerinde gösterdikleri başarılarla, ulusal ve uluslararası alanda aldıkları derecelerle bizleri gururlandıracaklar.

orba-4.jpg

Tüm öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. Rektör Prof. Dr. Savaş ile sohbet eden öğrenciler, bu tür faaliyetlerin öğrenciler arasında olumlu bir atmosfer oluşturduğunu ifade ederek geleneksel hale gelen çorba dağıtımından dolayı teşekkür ettiler. Çorba dağıtımı final haftasında 24 saat açık olacak Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi giriş katında sınavlar süresince devam edecek.

orba-3.jpg

Kütüphanede rektör Savaş tarafındna ikram edilen çorbalar ile sevinç yaşayan öğrenciler rektörün jestine teşekkür ettiler. Savaş öğrencilere sınav öncesi moral verirken başarılar diledi.