En düşük maaş 30.000 TL olacak sözü!

Aydın’da yerel seçimler için siyaset ısınmaya devam ediyor. Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş belediye çalışanlarına yönelik vaadini açıkladı.
En düşük maaş 30.000 TL olacak sözü!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için vaatler havada uçuşmaya başladı. Belediye başkan adayları vaatlerini sırasıyla açıklamaya devam ediyorlar. Aydın’da da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kıyasıya bir yarış yaşanıyor. Daha önceki seçimlerde rakibini geçmeyi başaramayan Cumhur İttifakı adayı Mustafa Savaş seçim vaatleri ile dikkat çekiyor.

Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş belediye çalışanlarına yönelik vaatlerini açıkladı. Belediye çalışanlarından kimsenin işinden aşından olmayacağını açıklayan Mustafa Savaş seçilmesi halinde 1 Nisan’dan itibaren Aydın Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerdeki çalışanların en düşük maaşlarının 30.000 TL’ye yükseltileceğini vaat etti.

EN DÜŞÜK MAAŞ 30.000 TL OLACAK

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş, büyükşehir belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışanların 1 Nisan'dan itibaren en düşük maaş net 30 bin TL olacağının müjdesini verdi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA SEÇİM VAADİ

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş, belediye çalışanlarına yönelik bir vaadini açıkladı. Savaş'ın açıklaması büyük heyecan oluşturdu.

KİMSE İŞİNDEN OLMAYACAK

En düşük maaşın net 30 bin TL olacağını açıklayan Savaş, "Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve bağlı şirketlerinde hiçbir çalışan kardeşimiz işinden ve aşından olmayacak. Banka promosyonlarında adil bir dağıtım yapacağız. 1 Nisan'dan itibaren çalışanlarımızın en düşük maaşı net 30 bin TL olacak. Çalışma barışını, huzurlu ve güvenli bir iş ortamını tesis edeceğiz. Hazırız, kararlıyız " dedi.