Herkes sıfır araba alacak! Opel'den 436.900 TL'lik teklif!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere sunulan son imkan heyecan yarattı. Opel açıkladığı kampanya ile çok uygun peşinat ile sıfır kilometre araba satıyor.
Herkes sıfır araba alacak! Opel'den 436.900 TL'lik teklif!

Türkiye’de araç sahibi olmak özellikle de sıfır kilometre ise oldukça zorlaştı. Sıfır kilometre araba fiyatları her ay zamlanınca ortaya çıkan fiyatlar vatandaşların alım güçlerinin çok ötesine geçti. Meydana gelen bu fiyat artışlarının sonrasında ise artık çoğu kişi en ucuz yolla nasıl araba sahibi olabilirim sorusuna cevap aramaya başladı. Bu soruya cevaplar yine otomobil piyasasından geldi. Opel firması çok özel bir kampanya ile müşterileri ucuz maliyetlerle araba sahibi yapıyor.

OPEL’DEN İHTİYACA YÖNELİK KAMPANYA!

Araba satın almak özellikle son 2-3 yıl içerisinde çok farklı gerekçelere dayandırıldı. Yatırım için araba satın alanların sayısı oldukça artmıştı. Şu anda ise bu açıdan pek bir cazibesi kalmadı. Bunun için de firmalar araç ihtiyacı olanlara yönelik araba kampanyaları ile dikkat çekiyorlar. Opel firması da sıfır kilometre araba satın alanlara yönelik önemli bir kampanya başlattı.

Araç sahibi olmak isteyen ve bunun için de günlük araba ihtiyacını karşılama gereksinimine dayandıranlar için Opel firması özel bir teklif yapıyor. Sadece arabaya ihtiyaç duyanlar bu firmaya başvuru yaparak ucuz araba satın alabiliyorlar. Bunun için de konformist isteklerden vazgeçilmesi gerekiyor. Şu anda otomobil piyasasında hem yüksek konfor talep edip hem de düşük fiyat bulabilmenin imkanı yok. Bundan dolayı da Opel firması bütçesi sınırlı müşterilere hafif ticari araç tavsiyesinde bulunuyor.

OPEL’DEN HAFİF TİCARİ ÇÖZÜM

Opel’in hafif ticari aracı olan Opel Combo Cargo için 776.900 TL fiyat açıklandı. Bu tutarın tamamını peşin olarak ödeyemeyecek olanlar ise 340.000 TL taşıt kredisi kullanıp bu borcu 36 ay vadede ödeyebiliyolar. Bu denklemde müşterinin ödemesi gereken peşinat tutarı ise 436.900 TL ödeme yağması yeterli oluyor. Böylece bütçe sorunu olanlar da taksitle sıfır kilometre araba sahibi olmuş oluyorlar.