Dinarlı öğrencilere trafik eğitimi verildi

Ülkemizde ilkokul çağındaki çocuklara çeşitli eğitimler verilmeye devam ediyor. Bu çerçevede Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde eğitim hayatını sürdüren öğrencilere trafik etiğimi verildi.
Dinarlı öğrencilere trafik eğitimi verildi

Dinarlı öğrencilere trafik eğitimi verildi - Türkiye'de okullarda eğitim-öğretim programlarına dahil olan derslerin dışında da öğrenciler çeşitli konular hakkında bilgilendirilmeye devam ediyor. Bu çerçevede Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında 81 ildeki okullarda eğitim gören öğrencilere trafik kuralları konusunda bilgilendirme programları düzenleniyor. Çeşitli illerde yapılan eğitim programlarına dahil olan  Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde polis tarafından lise öğrencilerine yönelik trafik eğitimi verildi.

DİNAiR'DA GENÇLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri Dinarlı öğrencilerle bir araya geldi.  Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından Fen Lisesi ve Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Okulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı seminerde trafik ekipleri genel trafik kurallarının yanı sıra emniyet kemerinin kullanımı gibi temel konularda önemli bilgiler verildi. Trafik eğitimlerinin ilerleyen günlerde de devam edeceği kaydedildi. Ülke genelindeki okullarda sürdürülmesi planan eğitim programı Bolu, Afyonkarahisar, Mersin, Zonguldak gibi  illerde tamamlandı.