Yeniden yönetici atama sonuçları açıklanan iller İl Milli Eğitim Müdürlükleri listesi Nisan 2024!

Milli Eğitim Bakanlığı İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeniden yönetici atama sonuçları için açıklama yapan iller açıklandı.
Yeniden yönetici atama sonuçları açıklanan iller İl Milli Eğitim Müdürlükleri listesi Nisan 2024!

Yeniden yönetici atama sonuçları açıklanan iller İl Milli Eğitim Müdürlükleri listesi Nisan 2024! - Milli Eğitim Bakanlığı yeniden yönetici atamaları için beklenin sonuçları il bazında açıklamaya başladı. Her ilde yapılan atama işlemleri il bazında belirlendiği için genel olarak değil il bazında ilan ediliyor.

MEB yeniden yönetici atama sonuçları açıklama takvimi doğrultusunda 16 Nisan 2024 Salı günü yani bugün itibari ile açıklanmaya başlanacaktı. Söz konusu açıklamanın bugün mesai bitimine doğru illere göre kademeli olarak açıklanması bekleniyor.

MEB YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI 2024 BUGÜN SAAT KAÇTA, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MEB yeniden yönetici atama sonuçları açıklana takvim doğrultusunda 16 Nisan 2024(bugün) tarihinde açıklanıyor. Yeniden yönetici atama sonuçlarını açıklayan İl Milli Eğitim Müdürlükleri peyderpeyi listede yerini alacak.

Yeniden yönetici atama sonuçlarını açıklayan iller MAVİ renk ile gösterilecektir. Açıklanan takvime göre ilişik kesme işlemleri ise 12 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak. Sizler de atama sonuçlarını açıklayan İl Müdürlükleri haberini sitemizden takip edebilir, yorumlarda açıklanan illeri belirtebilirsiniz...