Fenomen Neşet Turan öldü mü, neden hayatını kaybetti kaç yaşındaydı?

Çektiği enerji videosu ve konuşmaları ile fenomen olan Neşet Turan canlı yayın açtığı esnada trafik kazası geçirmişti. Son sağlık durumu açıklandı.
Fenomen Neşet Turan öldü mü, neden hayatını kaybetti kaç yaşındaydı?

Çektiği birbirinden komik enerji videosu içerikleri ile fenomen haline gelen Neşet Turan arkadaşları ile Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek gitme kararı almıştı. Yolculuklarını sık sık canlı yayın açarak takipçileri ile paylaşan Turan canlı yayın açtığı esnada trafik kazası geçirmişti.

8 gün önce arkadaşları ile yolculuğa çıkan Turan Kayseri'den başladığı yolculuğunda Aksaray- Ankara karayolu Sapmaz köyü yakınlarına kadar ulaşmayı başarmıştı. Burada canlı yayın açan ünlü fenomen bir kamyonunun çarpması ile ağır yaralanmıştı. Söz konusu kaza anı canlı yayın açan takipçileri tarafından anbean görüntülendi.

CANLI YAYIN ESNADA KAMYON ÇARPTI!

Yol kenarında yürüyüp, bir yandan da sosyal medyadan canlı yayın yapan Turan'a, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon çarptı. Kamyon şoförü kaza yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Turan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ünlü fenomen 36 yaşındaydı. Canlı yayındaki görüntüleri inceleyen güvenlik güçleri ise ünlü fenomene çarparak hayatını kaybetmesine neden olan kamyon şoförünü yakalamaya çalışıyor.