Kabine toplantısı ne zaman, bugün var mı? Kabine toplantısı saat kaçta?

Kabine toplantısı ne zaman, bugün var mı? sorusu vatandaşlar tarafından sıkça araştırma konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek olan kabine toplantısına ilişkin ayrıntıları merak ediyor.
Kabine toplantısı ne zaman, bugün var mı? Kabine toplantısı saat kaçta?

Cumhurbaşkanlığı kabinesi çeşitli konularla bir araya gelmeye devam ediyor. Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenecek olan Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı? Bu hafta Kabine Toplantısı olacak mı? İşte Kabine Toplantısı ile ilgili merak edilen tüm detaylar..

Kabine Toplantısı son olarak 16 Nisan tarihinde düzenlenmişti. Ortalama olarak her 2 haftada bir düzenlenen Kabine Toplantısının ne zaman olacağı merak ediyor. Milyonlarca kişi öğretmen ataması ile ilgili müjde beklerken Kabine Toplantısı tarihi de sıkça araştırılmaya başlandı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı’nın bugün olmayacağı aktarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen kabine toplantısının tarihi ve saatine ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak bu hafta içerisinde kabine toplantısının olması bekleniyor.

ÖĞRETMEN ATAMASI İLE İLGİLİ MÜJDE BEKLENİYOR

Konuya ilişkin MEB Bakanı Yusuf Tekin, Kabine Toplantısını işaret etmişti. Tekin, yaptığı açıklamasında, “'Biz ihtiyaçlarımızı tamamladık. Hazine ve Maliye Bakanlığımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızla rakamı belirleyeceğiz. Biz rakamda uzlaştık zaten. Önümüzdeki hafta eğer Kabine Toplantısı olursa o gün açıklanmış olacak” demişti. Bu sebeple milyonlarca kişi Kabine Toplantısı tarihi ve saatini merak etmeye başladı.

Son düzenlenen Kabine Toplantısında öğretmen atamalarına ilişkin resmi bir açıklama gelmemişti. Dün akşam Bakan Tekin'in öğretmen atamalarında mülakatın olacağını söylemesi sonrasında gözler Kabine toplantısına çevrildi.

Kabine Toplantısının bu hafta içerisinde olması bekleniyor. Konuya ilişkin resmi bir tarih açıklaması geldiğinde sizlere aktarıyor olacağız.