Seçim parası yattı mı? Seçim parası ne zaman yatar, sandık görevlisi ücreti ne kadar?

31 Mart yerel seçimleri geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. Seçim döneminde görevli olanlar seçim parası sorgulama ekranını araştırmaya başladı. Peki, seçim parası ne zaman yatacak, sandık görevlisi ücreti ne kadar?
Seçim parası yattı mı? Seçim parası ne zaman yatar, sandık görevlisi ücreti ne kadar?

31 Mart yerel seçim paraları ne zaman yatacak? Yerel seçim parası ne kadar? 31 Mart yerel seçimlerde sandık görevlisi olan vatandaşlar gözlerini ödeme tarihlerine çevrildi. Ülke genelinde düzenlenen seçimlerde binlerce kişi görevli oldu. YSK seçim paralarını ne zaman yatıracak?

Seçim parası sorgulama ekranı son günlerin en sık araştırılan konuları arasında yerini alıyor. 81 ilde düzenlenen yerel seçimlerde görevli olacak vatandaşlar sandık ücretlerinin ne zaman hesaplarda olacağını merak ediyor. Son seçimlerde seçim görevlisi ücreti, il ve ilçe seçim kurulu başkanlıkları adına açılan hesaplar üzerinden yatırılmıştı. Peki, 31 Mart YSK seçim parası ödeme takvimi belli oldu mu?

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ NE KADAR?

Sandık görevlisi ücreti ne kadar, belli oldu mu? Aktarılan son habere göre 31 Mart yerel seçimlerde görevli olanlar için yapılacak ödemeler şu şekilde:

  • Sandık kurulu başkanı: 2.947 TL
  • Sandık memuru: 2.088 TL
  • Partili üyelere: 1.044 TL
  • Bina sorumlularına 2.936 TL tutarında ödeme yapılacak.

SEÇİM PARASI YATTI MI?

Seçimlerde görevli olan sandık kurulu başkanı, sandık memuru, partili üyeler ve bina sorumlularına ödemeler henüz yatırılmadı. Belirtilen miktarların ne zaman yatırılacağı görevliler tarafından sıkça araştırılıyor.

SEÇİM PARASI NE ZAMAN YATAR?

Seçim parası ne zaman yatar sorusuna ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak ödemelerin en geç önümüzdeki hafta içerisinde hesaplara yatırılacağı tahmin ediliyor. Ödemelerinize ilişkin detayları e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz.