Vakıfbank emekli maaş promosyonu kampanyası Nisan 2024!

Vakıfbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasına dair araştırmalar hız kazandı. Vakıfbank emeklilere Nisan 2024 döneminde ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak?
Vakıfbank emekli maaş promosyonu kampanyası Nisan 2024!

Türkiye’de emeklilere bankaların yaptıkları maaş promosyonu ödemeleri emekliler için oldukça kıymetli bulunuyor. Geçim sıkıntısı içerisinde kalan emekliler bu promosyonlardan elde ettikleri gelir ile yaşadıkları imkansızlıklara küçük de olsa bir destek görmüş oluyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyalarında ise köklü değişiklikler yapılmaya başlandı. Son olarak Vakıfbank bir açıklama yaparak emekli maaş promosyonları için yeni kampanyayı duyurdu.

VAKIFBANK’TAN YENİ KAMPANYA!

Emekli maaş promosyonları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarının ödeme tutarlarını artırdıklarını açıklamıştı. Vakıfbank da emekli maaş promosyonları için yeni kampanyayı açıkladı. Bu yeni kampanya ile emekli maaş promosyonları için maaş aralıkları da değişti. Bunun yanında emeklilerin maaş promosyonu ödeme tutarları da değiştirildi. Artık emekliler Vakıfbank’tan bu yeni kampanya çerçevesinde emekli maaş promosyonu ödemesi alabilecekler.

Vakıfbank’ın emekli maaş promosyonu için yeni tarifesi şu şekilde açıklandı:

“1 (bir) aya isabet eden emekli maaşı tutarı;

10.000.-TL ye (10.000.-TL hariç) kadar olanlara 5.000.- TL,
10.000 - 15.000.-TL (15.000.-TL hariç) arasında olanlara 8.000.- TL,
15.000 – 20.000.-TL (20.000.-TL hariç) arasında olanlara 10.000.- TL,
20.000.-TL ve daha fazla olanlara 12.000.- TL promosyon ödemesi yapılabilecektir.”

EMEKLİLERE ÖZEL AYRICALIKLAR

Vakıfbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emeklilere ek olarak özel imkanlar da sağlanıyor. Bu çerçevede emekli müşteriler maaş hesaplarını kullanarak İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık üzerinden yapacakları EFT ve havale için masraf ödemesi yapmayacaklar.

Emeklilere araçları ile köprü ve otoyollardan geçebilmelerine imkan sağlayan HGS etiketi Vakıfbank tarafından ücretsiz verilecek. Kampanyadan faydalanan emekliler Vakıfbank’a kredi kartı aidatı da ödemeyecekler. Ayrıca emekli müşteriler Vakıfbank Müşteri İletişim Merkezini aradıklarında öncelikli bağlanma imkanı da elde ediyorlar.