SGK BağKur Emekli Sandığı ve EYT emeklilerinin hesaplarına 3 gün içinde 8 bin TL yatacak

Emekliler için güzel ödeme haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre SGK, BağKur, Emekli Sandığı ve EYT emeklilerinin hesaplarına 3 gün içerisinde 8 bin TL yatırılacak. Ödemelere ilişkin detaylar da belli oldu.
SGK BağKur Emekli Sandığı ve EYT emeklilerinin hesaplarına 3 gün içinde 8 bin TL yatacak

Bankalar son dönemlerde promosyon ödeme yarışına girerken, emeklileri de kendi bünyelerine çekmeye devam ediyor. Bu noktada özel bankalar arasında olan ve dikkat çeken bankaların başında gelen Türkiye Ekonomi Bankası TEB, promosyon ödemelerinin güncellendiğini açıkladı.

PROMOSYON ÖDEMESİ GÜNCELLENDİ

Promosyon ödemelerindeki son rakamlar emekliler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. TEB’in güncel promosyon ödemeleri de belli oldu. Belirli maaş aralığına göre yapılacak ödemeler kalem kalem açıklandı. Maaşını TEB’den alan emeklilere 3 iş günü içerisinde hesaplara para yatırılacak. İşte promosyon ödemesindeki son durum ve detaylar..

TEB PROMOSYON ÖDEMESİ

TEB, promosyon ödemelerindeki rakamlarını güncelledi. Banka resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında, “Emekli maaşınızı TEB’e taşıyarak siz değerli müşterilerimize özel olarak sunduğumuz ayrıcalık ve avantajlardan faydalanabilirsiniz. Tüm finansman ihtiyaçlarınızdan ödemelerinize kadar hayatınızı kolaylaştıracak çözümler için yanınızdayız” diyerek ödemelere ilişkin detayları açıkladı.

MAAŞ MİKTARINA GÖRE ÖDEME YAPILACAK

Banka, yaptığı açıklamasında maaş miktarına göre promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı. Buna göre 10 bin TL’ye kadar maaş alan emeklilere 5 bin TL, 10 bin TL ile 15 bin TL arasında maaş alanlara 8 bin TL, 15 bin TL ile 20 bin TL arasında maaş alanlara 10 bin TL ve 20 bin TL üzeri maaş alanlara da 12 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Promosyon ödemelerinin 3 iş günü içerisinde hesaplara geçirileceği açıklandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruların nasıl ve ne zamana kadar yapılacağı merak konusu oldu. Maaşını TEB’den alan emeklilere verilecek bu ödemeler için maaşlarınızı e-Devlet ya da TEB şubeleri üzerinden taşıyabilirsiniz. Maaşının taşınmasından sonraki 3 iş gün içerisinde maaşınıza göre hesaplara para yatırılacak.