Skoda Kamiq için yeni fiyat listesi belirlendi!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyat listeleri merak edilirken fiyatı araştırılan modellerden birisi de Skoda Kamiq oluyor. Skoda Kamiq fiyatları ne kadar oldu?
Skoda Kamiq için yeni fiyat listesi belirlendi!

Otomobil piyasası için yaşanan son gelişmeler çok büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Özellikle fiyatlar konusunda bir hareketlilik yaşanıyor. Otomobil firmaları sıfır kilometre otomobillerin fiyat listelerine dair sürekli olarak bir değerlendirme yaparak değişikliğe gidebiliyorlar. Fiyatları değişen modeller arasında ise Skoda Kamiq de yer aldı. Bu araç için belirlenen son fiyatlar merakla sorgulanıyor. Skoda Kamiq fiyatları ne kadar?

YENİ FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI!

Skoda firması tarafından yapılan son bir değerlendirmenin arından belirlenen yeni fiyat listesi açıklandı. Buna göre Skoda Kamiq fiyatları güncel olarak şu şekilde ilan edildi:

-Skoda Kamiq Elite 1.0 TSI 115 PS DSG: 1.539.000 TL
-Skoda Kamiq Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 1.639.000 TL
-Skoda Kamiq Premium 1.0 TSI 115 PS DSG: 1.719.000 TL
-Skoda Kamiq Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 1.789.000 TL
-Skoda Kamiq Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 1.999.000 TL

ÖTV MUAFİYETİ DURUMU NE?

Otomobil satın alırken ÖTV muafiyeti durumuna göre hareket eden çok sayıda müşteri bulunuyor. Bundan dolayı fiyat listeleri o açıdan da değerlendiriliyor. Bu çerçevede Skoda Kamiq için ÖTV muafiyeti ile satın alma seçenekleri de araştırılıyor. Skoda Kamiq fiyat listesine göre bu modelin sadece 1.0 Elite donanımı ÖTV muafiyeti ile bu hakka sahip olanlarca satın alınabiliyor. Diğer 4 donanım için ise ÖTV muafiyeti imkanı bulunmuyor.

YENİ ZAM GELECEK!

Skoda Kamiq için yeni bir zam uygulaması yapılacağı bildiriliyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre Mayıs ayının girmesi ile beraber Skoda Kamiq fiyatları da değişecek. Mayıs zammı ile beraber Skoda Kamiq fiyatları bir miktar daha yukarıya çıkacak. Bundan dolayı şu anda Skoda Kamiq satın alanlar zamdan etkilenmeyecekleri için kazançlı olacaklar.