Sıfır kilometrede Mayıs fırsatı! Fiat 538.900 TL'ye gıcır gıcır araba satıyor!

Sıfır kilometre otomobil almak isteyen ama ucuz fiyat arayanlara Fiat çok özel bir teklif yapıyor. Fiat sıfır kilometre arabada 538.900 TL’lik kampanya başlattı.
Sıfır kilometrede Mayıs fırsatı! Fiat 538.900 TL'ye gıcır gıcır araba satıyor!

Türkiye’de otomobil sektöründe oldukça farklı gelişmeler yaşanmaya başlandı. 2024 yılı için sektörde beklenen daralma gerçekleşmeye başladı. Firmalar da araç satışı yapabilmek için özel fiyatlı otomobillere ve onlar için hazırlanan kampanyalara ağırlık vermeye başladılar. Uygun fiyatlı araç satışları daha fazla gündem olmaya başlarken son olarak Fiat’tan gelen hamle diğer firmalara da örnek olacak.

FİAT FİORİNO KAMPANYASI BAŞLADI!

Sıfır kilometre araba alacak olanlar için en başlıca kriter fiyat oldu. Bundan dolayı müşteriler sıfır kilometre araç almak istediklerinde fiyat kriterine göre hareket ediyorlar. Ekonomik anlamda belirsizlikler yaşanırken insanlar paralarını araba ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir araca bağlayıp üstüne de borçlanmak istemiyorlar. Bu durumda da kendilerine sunulan uygun seçenekleri değerlendirmeye alıyorlar.

İhtiyaçtan sıfır kilometre araba arayanlara Fiat firması tarafından Fiat Fiorino teklifi yapılıyor. Bu teklif ile müşteriler hem uygun fiyata sıfır kilometre araç alıyorlar hem de araç ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Fiat Fiorino model aracın aile arabası olarak kullanılabilir olması ve sağladığı yakıt tasarrufu ise bu işin bonusu oluyor. Bu şekilde insanlar sıfır kilometre araba sahibi olmanın en kolay yolunu buluyorlar.

Fiat Fiorino için firma tarafından Mayıs 2024 döneminin belirlenen fiyatı 713.900 TL oldu. Ancak firma bu fiyat üzerinden müşterilere bir jest yaparak fiyatı 688.900 TL’ye düşürüyor. Herhangi bir şart olmadan müşterilere 25.000 TL indirim yapan firma 688.900 TL’den satış yapıyor ama imkanlar burada bitmiyor.

Fiat Fiorino satın alacak olan müşterilere 150.000 TL de kredi desteği bizzat firma tarafından veriliyor. 12 ay vadeli olan bu kredi desteği için müşterilerden tek kuruş faiz de istenmiyor. Adeta 12 ay elden taksitle sıfır kilometre araç satışı yapılıyor. 538.900 TL peşinat ödemesi yapanlar 150.000 TL de kredi kullanıp sıfır kilometre Fiat Fiorino sahibi oluyorlar.