Cumhurbaşkanı imzayı çaktı borcu olanlara müjde! Halkbank 6 ay ertelemeli borç KAPATMA kredisi ŞARTLARI

Vatandaşın borcu katlanarak artarken Cumhurbaşkanı borcu olanlara müjde verdi imzayı çaktı. 6 ay ertelemeli borç kapatma kredisi müjdesi geldi.
Cumhurbaşkanı imzayı çaktı borcu olanlara müjde! Halkbank 6 ay ertelemeli borç KAPATMA kredisi ŞARTLARI

Cumhurbaşkanı imzayı çaktı borcu olanlara müjde! Halkbank 6 ay ertelemeli borç KAPATMA kredisi ŞARTLARI - Ay sonunu getiremeyen pek çok kişi çareyi bankaların kredi paketlerine yüklenmekte bulmuştu. Kredi kartı ve banka kredileri nedeniyle zorlanan kişilerin sayısı artarken bankaların batık kredi miktarı da rekor kırmıştı.

Bankalara kredi borcu olanlara müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında aranılan koşulları taşıyan kişilere 6 aya kadar ertelemeli borç kapatma kredisi verileceğini duyurdu. İşte kampanyanın koşulları...

HALKBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ VERİYOR MU, ŞARTLARI NELER?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklama ile uzun süredir beklenen borç kapatma kredisi müjdesini duyurdu. Kabine toplantısının ardından ulusa sesleniş konuşmasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Genç girişimcilerimizin sıfır faizli kredi limitini 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltirken, yaş sınırını da 30'dan 35'e çıkartıyoruz. Halkbank'tan kredi kullanıp da takibe düşen esnaflarımıza 6 aya kadar geri ödemesiz 36 aya kadar vadeli yüzde 4 faizli krediyle borcunu tasfiye imkanı sağlıyoruz" diyerek Halkbank üzerinden kredi kullanan ancak borcun ödemesini yapamayarak yasal takibe düşen kişilere 36 ay vadeli borç kapatma kredisinin 6 ay ertelemeli olarak vereceklerini duyurmuştu.

borc-kapatma.jpg

İHTİYAÇ KREDİSİ, KREDİ KARTI BORÇ KAPATMA KREDİSİ VERİLECEK Mİ?

Söz konusu kampanya ilk etapta sadece Halkbank'tan kredi kullanan ancak borcunu ödeyemeyerek takibe düşen kişilere verilecek. Şu anda ihtiyaç kredisi, konut kredisi ya da taşıt kredisi ve kredi kartı borcu olanları kapsamayacak. Vatandaşlar ise ekonomik olarak zorlandıklarını belirterek kendilerine de borç kapatma kredisi verilmesini talep ediyorlar.