Uşak Belediyesi törenle Gençlik Parkı'nı açarak hizmete soktu!

Uşak Belediyesi’nin önemli projelerinden birisi daha bugün resmen açıldı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın önderliğinde Gençlik Parkı’nın açılışı yapıldı.
Uşak Belediyesi törenle Gençlik Parkı'nı açarak hizmete soktu!

Uşak Belediyesi son dönemlerde sürekli olarak tamamlanan projelerin resmi açılışları ile gündem oluyor. Eser üreterek Uşak’a hizmet sunan bir belediyecilik ortaya koyan Uşak Belediyesi bugün de Gençlik Parkı’nın açılışını yaptı. Proje üzerine proje gerçekleştiren ve bunların açılışını yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın açılış töreninde yaptığı konuşma ile yeni projelere de işaret etti.

1.jpg

Uşak Belediyesi’nin ortaya koymuş olduğu projeler özellikle gençlerin önlerini açmaya devam ediyor. Gençlere özel olarak üretilen projeler ile Uşak’ta bulunan gençler çok iyi imkanları elde etmiş oluyorlar. Gençlere verdiği önem bilinen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın seçilmesi halinde yeni projelerin de startının merkezi hükümetten alınan destek ile verileceğini söyledi.

2.jpg

YOĞUN KATILIM VARDI!

Özellikle geçtiğimiz günlerde art arda yaptığı açılış törenleriyle göz dolduran hizmetleri Uşak halkıyla buluşturan Başkan Çakın; 4 bin 500 metrekarelik bir alan içerisinde yerini alan Gençlik Parkı bugün törenle açıldı. Törene Uşak AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacı Tevfik Özdemir ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Çakın tesisin açılışında desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teşekkür etti.

3.jpg

GENÇLERE ÖZEL PROJELER

Başkan Çakın “Allah’a şükürler olsun bütün zorluklara rağmen bu tesislerimizin yapımını tamamladık ve büyük bir hizmete açıyoruz. Geçtiğimiz günlerde de şehir merkezinde Genç Kuşak Akademinin açılışını gerçekleştirdik. Burada yine ders çalışabileceği ve sınavlara hazırlanan gençlerimiz için kurs ve ders takviyesi sağlanabilecek merkezimiz değerli gençlerimiz için açtık. Gençlerimiz için yine birçok proje gerçekleştirerek, bu sıcak ortamlarda gençlerin derslerini çalışıp çaylarını rahatlıkla içiyorlar. Biz gerçekten 5 sene içeresinde oluşturduğumuz Genç Kuşak projesiyle şehrimizdeki gençlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projeler gerçekleştirme imkanı bulduk.” dedi.

Çakın sözlerine merkezi hükümetin desteğiyle de Uşak için yatırımları devam edeceğini aktararak “Bundan sonraki süreçte yerleşimlerin hızlı bir şekilde artmasını ön gördüğümüz bu bölgede yine vatandaşlarımızın kullanımına sunmak için yeni projeleri hayata geçirmek istiyoruz.” diyerek son verdi.

Konuşmanın ardından Gençlik Park’ı kurdele kesim töreniyle açıldı. Açılış töreninin ardından vatandaşlar hizmete giren Gençlik Parkı’nı gezme fırsatı buldular. Gençlik Parkı içerisinde halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, kafeterya gibi alanlar yer alıyor. Ayrıca vatandaşlar Gençlik Parkı’nın donatan yürüyüş parkurunda yürüyüş yapabilme imkanı bulabilecekler.

4.jpg

Uşak için kazandırılan yeni bir sosyal imkan olan Gençlik Parkı’nın büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Projeleri ile Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir avantaj elde ediyor. Uşak’a verdiği sözleri tutan Başkan Mehmet Çakın bir dönem daha Uşaklılardan yetki istiyor.