Manisa'da otomobilin çarptığı traktör ikiye bölündü

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde otomobil ile traktör çarpıştı 2 kişi yaralandı.
Manisa'da otomobilin çarptığı traktör ikiye bölündü

Manisa Alaşehir'de meydana gelen trafik kazasında husisi araç henüz belirlenemeyen bir nedenle traktör ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile traktör ikiye ayrılırken kaza nedeniyle 2 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Alaşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Alaşehir'in Akkeçili Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazası sonrası yol bir süre ulaşıma kapatıldı. Olay yerinde yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevkleri sağlanırken ekipler ilk olarak kaza yapan araçları çekici yardımı ile kaldırdı. Çarpışmanın etkisi ile traktörün iki parçaya ayrılması dikkat çekti.

ALAŞEHİR'DE SON DAKİKA TRAKTÖR KAZASI!

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında traktör ikiye bölünürken 2 kişi de yaralandı. Kaza, Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Akkeçili Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.K. (24) idaresindeki 66 LL 263 plakalı otomobil, A.Ç. (22) idaresindeki traktörle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle traktör ikiye bölünürken sürücü A.Ç. yola savruldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan sürücüler E.K. ve A.Ç. Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trafik kazası nedeniyle yol uzun süre ulaşıma kapalı kalırken yaralıların ambulans ile Alaşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesinin ardından ilk olarak araçlar çekildi. Sonrasında diğer araç sahiplerinin güvenliğini sağlamak adına yolda temizlik çalışması gerçekleştirdi.