Aydın'da su tankeriyle çarpışan motosiklet sürücüsü tankerin altına girdi

Aydın’da motosiklet sürücüsü su tankeri ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile tankerin altına giren sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Aydın'da su tankeriyle çarpışan motosiklet sürücüsü tankerin altına girdi

AYDIN (İHA) - Olay Aydın’ın Buharkent ilçesine bağlı Kızıldere Mahallesi Kanal Yolu’nda meydana geldi. Aktarılan habere göre motosiklet ile su tankeri çarpıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile yola savrulup tankerin altına giren motosiklet sürücüsü olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

aw195261-02.jpg

Aydın’ın Buharkent ilçesinde su tankeri ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı. Gelen son habere göre tedavi amacı ile hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün ciddi bir sorunu olmadığı öğrenildi.

SÜRÜCÜ ÇARPIŞMANIN ŞİDDETİYLE TANKERİN ALTINA GİRDİ

Kaza bugün saat 15.30 sıralarında Kızıldere Mahallesi Kanal Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.D. idaresindeki motosiklet, su tankeri ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü yola savrularak tankerin altına girdi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi Buharkent İtfaiye Amirliği ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaralı motosiklet sürücüsü A.D.’yi bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. A.D. ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Aydın’da meydana gelen kazaya ilişkin ekiplerin soruşturma başlattığı aktarıldı.