İzmir'de trafik kazasında evli çift hayatını kaybetti!

İzmir’in Torbalı ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında motosiklette bulunan karı koca hayatını kaybetti.
İzmir'de trafik kazasında evli çift hayatını kaybetti!

İzmir’in Torbalı ilçesinde gerçekleşen feci trafik kazası karı kocayı hayattan kopardı. Yaya geçidinden motosiklet ile karşı yola geçmek isteyen motosiklete seyir halindeki transit araç çarptı. Bu çarpmanın etkisi ile motosiklette bulunan karı koca metrelerde sürüklenerek feci şekilde can verdiler.

Kazanın olması ile beraber olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri motosiklette bulunan kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ettiler. Yine motosiklette bulunan erkek ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ama o da kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza, saat 15.10 sıralarında Torbalı ilçesi İzmir-Aydın karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, Aydın istikametine seyir halinde olan transit araç, yaya geçidinden karşı yola geçen A.B. idaresindeki motosiklete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosikletteki çift metrelerce sürüklendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde motosiklette bulunan Torbalı Devlet Hastanesi personeli Ş.B.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Durumu ağır olan eşi A.B. ise ambulansa alınarak Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. A.B. de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden kadının cenazesi ise savcının incelemesinin ardından aynı hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza kamerada

Kaza çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde karşı yola geçmek için yaya geçidini kullanmak isteyen A.B. idaresindeki motosiklete, aynı yönde ilerlemekte olan transit aracın çarptığı ve kazanın şiddetiyle çiftin savrularak metrelerce sürüklendiği görüldü.

Polis kaza ile alakalı olarak başlatılan soruşturmayı sürdürüyor. Kazanın kameralar ile kaydedilmiş olması polisin işini kolaylaştırırken transit araç sürücüsünün ifadesinin alınması için karakola götürüldüğü belirtildi.