Uşak'ta üniversite öğrencilerinden çocuk hastalara sürpriz ziyaret!

Uşak'ta üniversite öğrencileri tarafından çocuk hastalara sürpriz ziyaret gerçekleştirildi.
Uşak'ta üniversite öğrencilerinden çocuk hastalara sürpriz ziyaret!

Uşak'ta üniversite öğrencileri hastanedeki hasta çocuklara sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hastaneki çocuklara gerçekleştirilen bu ziyaret Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Çocuk Polikliniği bölümünde gerçekleştirildi. İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Uşak ile ilgili son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel Uşak haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

UŞAK'TA HASTA ÇOCUKLARA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRLİDİ

Uşak'ta üniversite öğrencileri tarafından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Çocuk Polikliniği bölümündeki hasta çocuklara ziyaret gerçekleştirildi. Üniversite öğrencileri Türk Kızılayı Uşak Şubesi gönüllü gençleri tarafından gerçekleştirilen bu ziyarette çocuklara birçok hediye sunuldu. Daha sonra ise Uşak Valisi Turan Ergün'ün 17 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu açılış ile kurulan bu hastaneye 60 kitap bağışlandı. 

Öğrenciler hasta çocuklara hastaneyi sevdirmek ve tedavi süreçlerini kolaylaştırmak için bu tarz projeler sunduklarını açıkladılar. Çocuk hastalardan birinin hasta yakını olan Emine Kozak ise öğrencilere  “Teşekkür ederiz. Çocukları sevindirdiniz, bizleri sevindirdiniz sağ olun. Böyle projelerinizi destekliyoruz.” şeklinde ifadeler ile teşekkürlerini iletti. 

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi 17 Ocak 2023 tarihinde Uşak Valisi Turan Ergün tarafından açılmıştı. Oluşturulan Hastane Sınıfı'na ise 60 kitap bağışlandı. 

Uşak ile ilgili son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel Uşak haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler