Uşak'ta hava sıcaklıkları 37 dereye yükseliyor termometreler ısınıyor

Uşak'ın 15 günlük hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Uşak'ta havalar nasıl olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı.
Uşak'ta hava sıcaklıkları 37 dereye yükseliyor termometreler ısınıyor

Uşak'ta hava sıcaklıkları 37 dereye yükseliyor termometreler ısınıyor - Son dönemde yaşanan yoğun yağışlar nedeni ile sel felaketleri ile karşı karşıya kalan Uşak'ta havalar ısınıyor. 

Yağışlı havalar nedeni ile son dönemde sık sık sel felaketleri ile mücadele etmek zorunda kalan Uşak'ta güneşli hava kendisini gösteriyor. Uşak'ta yakıcı güneş ile sıcak hava dalgasının etkili olacağı açıklandı. 

UŞAK'TA 15 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİN RAPORU YAYIMLANDI! HAVALAR NE ZAMAN ISINACAK?

Uşak'ta hava sıcaklıkları artmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yeni tahmin raporu ile hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine yükseleceği açıklandı.11 Temmuz Salı günü Uşak'ta hava sıcaklığı 28 derece olarak ölçülürken günden güne yaşanan yükseliş ile sıcaklıklar 37 dereceye kadar ulaşacak. 14 temmuz Cumar günü hava sıcaklıkları 33 dereyece ulaşırken güneşli hava etkisini sürdürecek. 

18 Temmuz 2023 Salı günü ise Uşak'ta yakıcı güneş etkisin igösterecek ve hava sıcaklıkları 36 dereceye ulaşacak. 15 günlük hava durumu tahmin raporu ile Uşak'ta en sıcak gün 37 derece ile 23 Temmuz 2023 Pazar günü yaşanacak. Sonrasında yine hava sıcaklıkları düşecek ve yakıcı güneş etkisini yitirecek. 

İlgili Haberler