Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri zaman mekân tanımadan halkı bilgilendiriyor

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı,Toplum Destekli Polis (TDP), Siber Suçlarla Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler, asayiş ve suç konularında halkı sürekli bilgilendiriyor.
Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri zaman mekân tanımadan halkı bilgilendiriyor

Ekipler, okul, işyeri, konut, dağ başı kent içi demeden 7/24 broşür dağıtarak, seminerler düzenleyerek ve anlatarak Uşak halkını asayiş konularında bilgilendirip dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Bu çalışmaların meyveleri de de uşak’ta bütün suçlarda azalma olarak görülüyor. “Huzur Kenti” Uşak’ta yapılan çalışmalar hakkında yazlı bir açıklama yapan Uşak İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK”

“Toplum Destekli, Siber Suçlarla Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüklerimizce hırsızlık, dolandırıcılık, güvenli internet kullanımı ve sosyal medya güvenliği, mahalle polisliği gibi konularda TOKİ Şefkat Ortaokulunda (120) öğrenci ve (5) öğretmenimize, Emine Niyazi Deveci İlkokulunda (100) öğrencimize seminer verilmiştir.

Ayrıca Fevzi Çakmak, Atatürk, Kemal Öz, Cumhuriyet, Elmalıdere ve Fatih Mahalle muhtarlıkları ziyaret edilmiş, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde vatandaşlarımıza hırsızlık, dolandırıcılık, karbonmonoksit zehirlenmesi konularında bilgilendirme yapılmıştır.

İlimizde hırsızlık ve dolandırıcılık konularından mağdur olmuş olan (6) vatandaşımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunulmuş ve bir daha benzer durumları yaşamamaları için gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur “

İlgili Haberler