Uşak polisi bu hafta da huzur ve güveni sağladı

Uşak Emniyet Müdürlüğü birimlerine bağlı ekipler, bu haftada Uşak’ın huzur ve güven içerisinde olması için yoğun mesai yaptı.
Uşak polisi bu hafta da huzur ve güveni sağladı

Emniyet güçleri aranan 41 şahsı yakalarken, çok sayıda ruhsatsız silah, kumar malzemesi, uyuşturucu madde, tefeci operasyonu gibi birçok başarılı işlere imza attı. İşte Uşak Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca suç ve suçlulara karşı verdiği mücadelenin karnesi:

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:

(22.397) şahıs sorgulanmış, (41) aranan şahıs yakalanmış, (22) şahıs tutuklanmış, (2) adet ruhsatsız tüfek, (1) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. (2) ayrı dolandırıcılık olayında (64) adet altın (4.245) Euro, (42.620) TL, (1) adet Kumar olayı ile ilgili olarak (106) adet okey taşı, (1) adet yazboz ve (80) TL para elde edilmiştir.

NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:

(14) adet olay meydana gelmiş, (23) şüpheli şahsa adli işlem yapılmış, (184) gram Esrar, (74) kök Hint Keneviri (8) gram Metamfetamin, (78) adet Sentetik Ecza, bir miktar Bonzai, (2) adet ruhsatsız tabanca, (18) adet fişek ele geçirilmiştir.         

KOM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:

İl Geneli Mali ve Ulusal Güvenliğe yönelik suçlar kapsamında;

(1) adet Tefecilik, (2) adet FETÖ/PDY olmak üzere toplam (3) olayda (3) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır.

TEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:

 FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik çalışmalar kapsamında;  (1) olayda  (1) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır. 

SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:

(8) adet Nitelikli Dolandırıcılık, (4) adet Bilişim Sistemlerini Engelleme, Bozma, Verileri Yok Etme veya Değiştirme, (13) adet Müstehcenlik olmak üzere toplam (25) olay meydana gelmiş, (15) şüpheli şahsa işlem yapılmış, (2) şüpheli yakalanmıştır.    

TRAFİK İCRAATLARI:

Trafik Ekiplerimizce yapılan denetimlerde  (8.553) araç kontrol edilmiş, (29) araç trafikten men edilmiş,  (1.726) araç sürücüsüne idari para cezası tatbik edilmiştir. 

PANDEMİ TEDBİRLERİ KAPSAMINDA:

Pandemi tedbirleri kapsamında (1.162) Personel (427) ekibin katılımıyla yapılan denetim ve Covid-19 tedbirlerine aykırı davranmaktan (63) şahsa idari yaptırım cezası tatbik edilmiştir.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler