Uşak Belediyesi duyurdu! Yarın Doğan Özkaraman Caddesi trafiğe kapatılacak

Uşak Belediyesi Uşaklı sürücüler için yeni bir duyuru yaptı. Yarın Doğan Özkaraman Caddesinde yol çalışması yapılacağı bu nedenle de trafiğe kapatılacağı açıklandı.
Uşak Belediyesi duyurdu! Yarın Doğan Özkaraman Caddesi trafiğe kapatılacak

Uşak Belediyesi Uşaklı sürücüleri ilgilendiren bir duyuruda bulundu. Söz konusu duyuru ise yazılı olarak yapıldı. Uşak Belediyesi tarafından yapılan duyuruda yarın Doğan Özkaraman Caddesi'nde yani eski Öğretmen Evi önü kaldırım ve yol çalışması yapılacağı açıklandı.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre 11 Temmuz Salı günü yani yarın Doğan Özkaraman Caddesi'nde (Esi Öğretmen Evi önü) kaldırım yenileme ve asfalt çalışmaları yapılacağı  için bu yol trafiğe kapatılacaktır. Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada detaylar belirtilmiştir.

UŞAK BELEDİYESİ DUYURU YAPTI

Uşak Belediyesi Uşaklı sürücüleri ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamaya göre yarın yani 11 Temmuz Salı günü Doğan Özkaraman Caddesi'nde (Eski Öğretmen Evi önü kaldırım yenileme ve asfalt çalışmaları yapılacağı açıklandı. 

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde;

"Değerli Hemşehrilerimiz;

Doğan Özkaraman Caddesi’nde (Eski Öğretmen Evi önü) yapılacak kaldırım yenileme ve asfalt çalışmasından dolayı; 11.07.2023 Salı günü (Yarın) saat 09.00 itibariyle haritada gösterilen kırmızı alanlar trafiğe kapatılacaktır.

Halk otobüsleri, Zübeyde Hanım Caddesi’ni kullanarak; Osmanlı Köprülü Kavşağı’ndan (Stadyum Kavşağı) Dörtyol istikametine dönecek ve sonrasında kendi güzergahlarında devam edecektir." ifadelerine yer verildi. 

Uşak ile ilgili son dakika haberlerinden ve güncel haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler