Uşak Belediyesi temizlik ekipleri iş başında! Çevre ve cadde temizliği başladı

Uşak Belediyesi ekipleri çevre ve cadde temizliklerine tüm hızı ile devam ediyor. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın liderliğinde projeler sürüyor.
Uşak Belediyesi temizlik ekipleri iş başında! Çevre ve cadde temizliği başladı

Uşak Belediyesi temizlik ekipleri iş başında! Çevre ve cadde temizliği başladı - Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından yeni projeler hayata geçirilmeye devam ederken bunlardan biri de temiz Uşak projesi olarak öne çıkmıştı. 

Uşaklıların daha temiz bir sokak ve çevreye kavuşması için çalışmalar tüm hızı ile devam ederken Uşak Belediye Başkanı Çakın şehrin temizliğine yönelik yeni projesini hayata geçirmişti. Vatandaşların daha temiz bir çevrede yaşaması adına temizlik ekipleri tarafından kent genelinde ara sokak ve ana caddelerde periyodik bakım ve temizleme çalışması yapılmaya başlanmıştı. 

UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR! 

Uşak’ta birçok projeye imza atan Uşak Belediyesi, daha temiz bir çevre için de çalışmalara hız kesmeden devam etti.

Uşak’ta Başkan Mehmet Çakın liderliğinde birçok projeyi hayata geçiren Uşak Belediyesi, vatandaşlar için çalışmalara hız kesmeden devam etti.

Çalışmaları sürdüren ekipler, vatandaşların daha temiz bir çevrede yaşamaları için kent genelinde ara sokak ve ana caddelerde periyodik bakım ve temizleme çalışması yaptı.

Yüksek sıcak havaya aldırış etmeden özveriyle çalışan ekipler, temizlenen yerleri de adeta pırıl pırıl yaptı.

Uşak Belediyesi ekipleri özverili çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken daha temiz ve yaşanılabilir bir Uşak için ekipler el ele verdi. 

İlgili Haberler