SYD Vakfı 18-35 yaş arası deneyimli deneyimsiz eleman alımı yapıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden her geçen gün yeni personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediliyor. Aktarılan son habere göre SYD Vakfı bünyesinde 18-35 yaş arası deneyimli deneyimsiz personel alımı yapılacak. Başvurular başladı! İşte şartlar..
SYD Vakfı 18-35 yaş arası deneyimli deneyimsiz eleman alımı yapıyor

Aktarılan son habere göre alımları Dicle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapılacağı belirtildi. Deneyim şartının aranmayacağı personel alımında alımların ADEM Koordinatörü mesleği için yapılacağı ifade edildi.

ÇALIŞMA ŞARTLARI VE BAŞVURU BİLGİLERİ

Çalışacak adaylar için başvuru bilgileri ve çalışma şartları da tek tek açıklandı. Buna göre detaylar şu şekilde:

Başvurular 19 – 29 Şubat tarihleri arasında alınacak. Başvurular Dicle SYD Vakfına direkt olarak yapılacak. Başvurmak isteyenlerin belirtilen evrakları hazırlayarak başvuruda bulunması gerekecek. İşe alınan personellerin 08.00 – 17.00 saatleri arasında çalışacağı açıklandı. İşte başvuru bilgileri:

ekran-goruntusu-2024-02-24-103303-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilan içerisinde başvuru şartları da açıklandı. İşte adayların başvuru için taşıması gereken şartlardan bazıları:

  • TC vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • 18-35 yaş arasında olmak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmak
  • Geçerli KPSS’den en az 60 puan almış olmak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl ya da vücut sağlığı ile ilgili bir engelinin olmaması
  • Üniversitelerin eğitim fakültelerinden, formasyon almış olması şartıyla fen-edebiyat fakültelerinden veya psikoloji, PDR sosyoloji, çocuk gelişimi, sosyal hizmet alanlarından birinden lisans mezunu olmak

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuruda bulunacak olan adayların nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah belgesi, adli sicil belgesi, sağlık raporu, lisans diploması, KPSS sonuç belgesini hazırlayarak teslim etmesi gerekiyor. Son başvurular 29 Şubat tarihine kadar yapılacak. Adayların geçici olarak 31 Aralık tarihine kadar çalışacağı belirtildi.