Sivaslılı aile insanlığın ölmediğini kanıtladı

Almanya’dan memleketi Sivaslı’ya izinli gelen Canan Ailesi dönüş yolunda içinde yüksek miktarda para, altın ve kredi kartı bulunan çanta buldu. Kimlik bilgilerinden çanta sahibine ulaşarak teslim etti.
Sivaslılı aile insanlığın ölmediğini kanıtladı

Çanta sahibi Sevilay Şimşek, çantayı kaybedince çok güç durumdan kaldığını belirterek çantasını bularak teslim eden Canan ailesine çok teşekkür etti.

Sivaslı Platformu sosyal medya hesabında yayınlanan habere göre; Almanya’da yaşayan Sivaslılı Çiğdem ve Yusuf Canan çifti, izinleri bitince Almanya’ya dönüş için yola çıktı.

Çiğdem Canan mola verdikleri esnada yiyecek hazırlarken gözü orada duran bir çantaya takıldı. Durumu eşi Yusuf’a bildiren Çiğdem Hanım eşi le birlikte çantayı açtıklarında içinde para kredi kartı altın olduğunu gördü.

Genç çift çantada çıkan kimlik bilgilerinden çantanın sahibine ulaştı ve çantayı teslim etti.

 "BU ZAMANDA BÖYLE İNSANLARIN OLMASI BENİ ÇOK MUTLU ETTİ"

İçerisinde yüklü miktarda para ve altın kredi kartları bulunan çantanın sahibi Sevilay Şimşek, "Ben ailemle ile tatil dönüşü sırasında çantamı yol kenarında düşürdüm. Sağ olsunlar Çiğdem Hanım ve Yusuf Bey bulmuş. Biz kara kara ne yapacağımızı düşünürken çantamızın bulunduğu haberi geldi. Akabinde çantamızı bize teslim ettiler.

Bu devirde bu tarz insanların hala olması beni çok mutlu etti çantanın içindekileri alıp sağa sola da atabilirlerdi. Beni bulmaları gerçekten çok güzel bir şey" şeklinde konuştu.

Çantayı bulan Canan çifti ise yaptıklarının yapılması gereken insani bir şey olduğunu belirterek, “Bu bizim insanlık görevimiz. İnsanlık öldü diyorlar. Ama bizim hala bir umudumuz var “ şeklinde duygularını dile getirdiler.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler