Öldüğü iddia edilen Orhan Gencebay'dan paylaşım geldi! Birileri ağır bir şaka yapmış

Öldüğü iddia edilen sanatçı Orhan Gencebay sosyal medya hesabı üzerinden yapılan haberleri yalanladı. Ortaya atılan bu haberleri ağır bir şaka olarak nitelendirdi.
Öldüğü iddia edilen Orhan Gencebay'dan paylaşım geldi! Birileri ağır bir şaka yapmış

Türk dizi ve sinema sanatçısı aynı zamanda Türk arabesk müziğinin duayeni olan Orhan Gencebay'ın öldüğü iddia edilmişti. Sosyal medya da gündem olan bu konunun aslında asılsız bir haber olduğu ortaya çıktı. Ardından Orhan Gencebay'dan iyiyim mesajı gelince milyonların içi rahatladı. Peki Gencebay'ın sağlık durumu nasıl? İşte Gencebay'ın paylaşımı haberimizde yer alıyor. 

ŞÜKÜRLER OLSUN GAYET İYİYİZ 

Sanatçı Orhan Gencebay'ın sosyal medya üzerinden yayılan bilgiye göre öldüğü ileri sürüldü. Ardından birçok haber kanalında öldüğü iddia edilmiştir. Fakat kısa sürede bu haberin asılsız olduğu öğrenildi. Bunun ardından Orhan Gencebay'dan da paylaşım geldi. Gencebay "Şükürler olsun, gayet iyiyiz, Henüz vademiz dolmamış, Rabbim bilir. Rabbimize teslim olan biriyiz. O ne derse o olur" ifadelerine yer verdi. 

BİRİLERİ AĞIR BİR ŞAKA YAPMIŞ 

Orhan Gencebay yaşanan bu olayın ardından sosyal medya hesabı üzerinden iyi olduğunu duyurdu. Sevenlerini sevindiren paylaşımda iyi olduğunu açıkladı. Yapılan haberleri ise ağır bir şaka olarak nitelendirdi. Bu gibi durumların daha önceden de yaşandığını söyledi. Fakat şu anda sağlığının çok iyi olduğunu duyurdu. Orhan Gencebay tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  

"Şükürler olsun, gayet iyiyiz. Henüz vademiz dolmamış, Rabbim bilir. Rabbimize teslim olan biriyiz. O ne derse o olur. Şükürler olsun. Gayet iyiyiz. Merak edenlere buradan en candan sevgi ve selamlarımı yolluyorum, berhudar olsunlar. Birileri demek ki böyle bir şaka yaptı. Ağır bir şaka. Ama biz bunlara yaşamımız boyunca 15-20 defa yaşandı, alıştık.  

Daha önce de yaşadık bunları, oluyor böyle şeyler. Şuan sağlığımız iyi. Tüm gönül dostlarıma, canlarıma, en candan sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Berhudar olsunlar, Orhan baba iyidir" dedi. 

İlgili Haberler