Son dakika! Orhan Gencebay öldü mü? Orhan Gencebay yaşıyor mu?

Son dakika gelen habere göre Orhan Gencebay'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Peki Orhan Gencebay hayatta mı? Haberler doğru mu?
Son dakika! Orhan Gencebay öldü mü? Orhan Gencebay yaşıyor mu?

Son dakika gelen habere göre sanatçı Orhan Gencebay'ın vefat ettiği açıklandı. 

Türk dizi ve sinema oyuncusu Orhan Gencebay'ın hayatını kaybedip kaybetmediği merak konusu oldu. Yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle birkaç önceden hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay' stent işlemi yapıldı. Bunun ardından Gencebay'ın sağlık durumu merak konusu oldu. 

Orhan Gencebay'a hastanede yapılan işlemlerin ardından ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti. Hastaneden yapılan yazılı açıklama ise bir kaç öncesinden şu şekilde olmuştu; "Hastamızın rutin sağlık kontrolleri sonrasında anjiyo yapılmasına karar verdik. Prof. Dr. Servet Öztürk tarafından yapılan anjiyoda, hastamızın iki kalp damarında darlık belirlendi ve 3 stent ile bu bölgedeki sorun giderildi. Kendisinin sağlık durumu iyi ve servisteki odasında takibi yapılıyor. En kısa sürede de taburcu edilmesi planlanıyor" denilmiştir.

ORHAN GENCEBAY YAŞIYOR MU?

Sanatçı Orhan Gencebay'ın öldüğüne dair yapılan haberlerin doğru olmadığı açıklandı. Yapılan haberlerin asılsız olduğu ifade edildi. Orhan Gencebay'ın tedavisi hastanede devam etmektedir. Bu konu ile ilgili güncel gelişmelerden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler