İzmir’de bin öğrenciye bir öğün beslenme desteği verilecek

Çalışmalarıyla dikkat çeken belediyelerin başında gelen İzmir Bayraklı Belediyesi bu yıl da Bayraklım Kart Projesi kapsamında bin öğrenciye birer öğün beslenme desteği verecek. Destek ilkokul ve ortaokul öğrencilerini kapsıyor.
İzmir’de bin öğrenciye bir öğün beslenme desteği verilecek

Aktarılan son habere göre İzmir’in Bayraklı ilçesine bağlı Bayraklı Belediyesi öğrencileri unutmuyor! Bu yıl da öğrencilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için bin öğrenciye beslenme desteği verecek.

Bayraklı Belediyesi yaptığı açıklamasında Bayraklı ilçe sınırları içerisinde ihtiyaç sahibi öğrencilere bir öğün yemek desteği verileceğini ve bin öğrencinin yararlanabileceğini söyledi.

BAYRAKLIM KART PROJESİ

Eğitim alanındaki yatırımları ve başarılarıyla fark oluşturan Bayraklı Belediyesi, okul çağındaki çocukların beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı Bayraklım Kart Projesi kapsamında bu yıl da bin ilkokul ve ortaokul öğrencisine birer öğün beslenme desteği verdi.

aw093341-02-min.jpg

İSME ÖZEL ALIŞVERİŞ KARTLARI DAĞITILDI

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin beslenme ihtiyacını dikkate alan Bayraklı Belediyesi, “Bayraklım Kart” projesiyle ilçede önemli bir ihtiyacı daha karşıladı. Bu kapsamda Bayraklı sınırları içinde yaşayan ihtiyaç sahibi bin öğrenciye günlük bir öğün destek veren belediye, alışveriş kartına yüklenen ücretler ile öğrencilerin kantinlerden alışveriş yapmasını sağlıyor. Bir yemek şirketi ile iş birliği içinde sürdürülen proje kapsamında, Bayraklı Belediyesi tarafından bakiyesi yüklenen isme özel alışveriş kartları öğrencilere dağıtıldı. Okul çağındaki çocuklar, anlaşmalı okul kantinlerinden günlük olarak alışveriş yapma imkanına kavuştu.

İlginizi çekebilecek diğer haberler:

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da yaptığı açıklamasında hiçbir çocuğun gıda ihtiyacından geri kalmasını istemediklerini ifade ederek, bunun için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.