İmam Tanrıkulu yaptığı uygulamalarla çocuklara camiyi sevdiriyor

Sivaslı ilçesinde "Cami Gençlik” projesi başlatan Akıncılar Camisi İmam Hatibi Mustafa Tanrıkulu, çocukları camiye alıştırmak için onlara; camide; ayran çiğ köfte kek pasta meyve suyu gibi ikramlar sunuyor. Namaz sonrası da lokantaya götürerek çorba ısmarlıyor.
İmam Tanrıkulu yaptığı uygulamalarla çocuklara camiyi sevdiriyor

Ayrıca çocukları, tatillerde Dumlupınar şehitliği gibi yerlere gezilere götüren Mustafa Hoca, düzenlediği atık pil toplama kampanyaları ile çevreci bir nesil yetişmesinde büyük katkılarda bulunuyor.

Çocukların ve gençleri kötü alışkanlıklardan korumak cami ve ibadete alıştırmak isteyen Sivaslı İlçesi merkez Akıncılar Camisi İmam Hatibi Mustafa Tanrıkulu, düzenlediği etkinliklerle, tüm Sivaslı halkının takdirini kazandı.

Özellikle sömestr tatilinde öğrencilere camiyi sevdirmek için kolları sıvayan Mustafa Hoca, gençlere namaz kıldırdıktan sonra;  ayran çiğ köfte kek pasta meyve suyu gibi ikramlarda bulunuyor ve onlarla uzun sohbetler ediyor.

Mustafa Hoca öğle namazından sonra, yaptığı ikramlar eşliğinde gençlerle ikindi namazına kadar sohbet edip onlara; Recep ayı ve üç ayların öneminden bahsederek hoşça sohbetler yapıyor.

Mustafa Tanrıkulu, sabah namazı için camiye gelen çocuk ve gençleri toplu şekilde lokantaya götürerek onlara sıcak çorba ısmarlıyor. Ayrıca camisinin uygun yerine kurduğu masa tenisi ile gençlerin spor yapmasını ve hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor.

Mustafa Tanrıkulu’nun çocuklara ve gençlere ibadeti sevdirmek ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak için yaptığı uygulamalar, Sivaslı halkının da takdirini kazandı.

İlçe halkı da Mustafa Hocaya destek olmak için elinden geleni yapıyor.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler