Hastane Durağı Değil Ölüm Durağı

Özel Öztan Hastanesi önünde bulunan otobüs durağının sorumsuz sürücüler tarafından otoparka çevrilmesi, özel halk otobüs yolcularının can güvenliğini tehlikeye atıyor.
Hastane Durağı Değil Ölüm Durağı

Uşak ve Türkiye’nin en hareketli yollarından sayılan Ankara – İzmir Karayolu (E-96) üzerinde bulunan Uşak Özel Öztan Hastanesi durağı, otopark alanına dönünce, buradan yolcu indirmek ve bindirmek isteyen halk otobüsleri durağa yanaşamıyor ve yolcuları E-96 yolunun ortasında indirip bindiriyor.

 

Buradan geçen Uşak Merkez – Dikilitaş ve Uşak Üniversitesi seferleri yapan 12 ve 23 nolu halk otobüsü sürücüleri, yolcularının başına bir kaza gelmesinden endişe ettiklerini belirtti.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi’ne açıklamalarda bulunan bir halk otobüsü sürücüsü; “ne zaman bu durağa yanaşmaya kalksak park eden otolardan durağa ulaşamıyoruz.  Yolcularımızı, E-96 Karayolunun ortasında indirip bindirmek zorunda kalıyoruz. Bir gün bir insan canından olacak diye çok korkuyoruz” şeklinde endişelerini dile getirdi.

Çözüm konusunda yetkililere defalarca başvurduklarını belirten sürücü Ö.K. kendilerine dönüş yapılmadığını ve bugüne kadar hiçbir önlem alınmadığını da sözlerine ekledi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler