Eşme ilçesinde tefeci operasyonu

Bu sabah saatlerinde Eşme ilçesinde düzenlenen operasyonla tefecilik yaptığı tespit 4 kişi, suç aleti çek ve sentlerle ele geçirildi.
Eşme ilçesinde tefeci operasyonu

Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından gerçekleştirilen operasyonla ilgili şu açılmalara yer verildi:

“Ülkemizin ekonomik güvenliğini tehdit eden, ticari hayatın işleyişini bozarak vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan ve suç örgütlerinin de faaliyet alanı içerisinde yer alan Tefecilik suçuna yönelik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce çalışmalar yürütülmekte ve operasyonlarla tefecilikle mücadele edilmektedir. 

Son zamanlarda pandemi sürecinin ekonomik yaşam üzerindeki olumsuz etkilerini fırsata çevirmek isteyen tefecilerin faaliyetlerini arttırdığı değerlendirilerek, vatandaşlarımızın mağduriyetinin önüne geçilmesi ve Tefecilik suçuyla mücadele etkinliği kapsamında Uşak Emniyet Müdürlüğü olarak il merkezi ve ilçelerimizde Tefecilik suçuna yönelik kararlı mücadele artırılarak devam etmektedir.

İlimiz ve Eşme ilçesinde tefecilik faaliyetlerinde bulunduğu ve çok sayıda mağduriyete yol açtığı tespit edilen şahıslara yönelik olarak yapılan titiz çalışmalar neticesinde Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, koordineli olarak 30/11/2021 tarihinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda;

E.O (51) , H.Ç. (49) ve B.K.Y. (36)  isimli (3) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan aramalarda çok sayıda senet/ senet koçanı ve tabanca mermisi ele geçirilerek yasal işlem başlatılmıştır.

  Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla her türlü suç ve suçluyla mücadele titizlik ve kararlılıkla devam etmektedir.”

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler