Ege Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği engelli genci sevindirdi

Ege Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği, yardımseverlerden topladığı bağışla engelli bir çocuğu akülü bir tekerlekli sandalye alarak sevindirdi.
Ege Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği engelli genci sevindirdi

Yönetim Kurulu Başkanlığını MuratTaşkın’ın yaptığı dernek yönetimi, Malkoçoğlu İlkokulu’nda eğitim gören engelli gence akülü tekerlekli sandalye almak için kolları sıvadı.

Dernek Başkanı Murat Taşkın, çocuğumuzun eğitim almak için çektiği sıkıntıları görünce akülü araç temin etmek için bizde hırslandık. Yardımseverlerden ricacı olduk.

Karahallı Clandıras Süs Tavukları Derneği Başkanı Sayın Ömer Çoban bu konuda en büyük yardımcımız oldu. Tekerlekli sandalyeyi bize kendisi verdi. Bizde dernek olarak akü ve aracın diğer aksamalarını aldık. Minik yavrumuzun sevincini görünce dünyalar bizim oldu. Bu çocuğumuz sevindirmek için katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Taşkın, elerlinde bir tekerlekli sandalye daha olduğunu, dernek olarak hayırseverlerin desteği ile onu da toparlayıp ihtiyaç sahibi bir genci daha sevindirmek istediklerini de belirtti.

(AYŞEGÜL ÇAMLI / HABER)

İlgili Haberler