Bir Gün Kapınızı Ansızın Vali Hanım Çalabilir

Vali F Funda Kocabıyık, her alanda vatandaşların yaşadığı sorunları tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla başladı ev ziyaretlerinin ilkinde Karaca ailesine konuk oldu.
Bir Gün Kapınızı Ansızın Vali Hanım Çalabilir

İlk kez evlerinde bir vali ağırlayan Karaca ailesi fertleri ilk anlarda şaşkınlıklarını gizleyemezken daha sonra oluşan sıcak ortamın etkisi ile Vali Kocabıyık ile uzun uzun sohbet edip dertlerini aktırama fırsatı buldu.

DAHA ÇOK DAR GELİRLİ AİLELER ZİYARET EDİLİYOR

Karaca Ailesine yaptığı ziyareti değerlendiren Vali Kocabıyık, “Her alanda vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları tespit etmek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla İçişleri Bakanlığımızın aldığı kararlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “Sosyal devlet” anlayışı ile özellikle pandemi döneminde vatandaşlarımızın sosyoekonomik sorunlarına yönelik hizmetlerimizi yerine getirmede ilgili kurumlarımızla beraber büyük bir gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda Valiliğimizin ve Kaymakamlıklarımızın belirlediği ailelere her hafta ziyaretlerde bulunuyoruz. Covid-19 tedbirlerine uyarak gerçekleştirdiğimiz aile ziyaretlerinde ailelerimizin yaşadığı sıkıntıları yerinde görme imkânı buluyoruz. Bugün de Yeter Karaca ve ailesini ziyaret ettik. Hem kendileri ile sohbet ettik hem de sorunları hakkında görüştük. En hızlı şekilde ailemiz için gerekli desteği vereceğiz” dedi.

İlgili Haberler