Başkan Çakın’ın gönül buluşmaları Uşaklıları sevindiriyor

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve ekibi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği "Gönül Buluşmaları" kapsamında Uşaklıları bizzat ziyaret ederek sorunlarını ilk ağızdan dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor.
Başkan Çakın’ın gönül buluşmaları Uşaklıları sevindiriyor

 “Gönül Buluşmalarının son durağı; Akbulut ailesi, Muammer Amca ve diyabet hastası Ahmet Polat adlı gencin ikametgâhları oldu.

Başkan Çakın’a yardımcısı Hikmet Kahraman ve Belediye Meclis Üyesi İlknur Ertuğrul eşlik etti. Başkan yardımcısı Kahraman, diyabet hastası Ahmet Polat adlı gence 1 adet Uşakspor forması hediye ederek Ahmet’i çok sevindirdi. Başkan Çakın’da Polat ailesine geçmiş olsun diyerek acil şifalar diledi.

Ziyaretlerde vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinlediğini ve çözüm önerilerini vatandaşlarla birlikte oluşturduklarını kaydeden Başkan Çakın, “Gönül belediyeciliği sayesinde vatandaşlarımızın sorunu birinci ağızdan dinleme olanağına kavuşuyoruz. Uşaklı hemşerilerimle birlik ve beraberlik içerisinde gönül belediyeciliği projemiz sürecektir. Uşak’ta çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız” ifadesini kullandı.

Başkan Çakın ve ekibi tarafından ziyaret edilen vatandaşlar, “Sohbet havasında geçen buluşmadan son derece memnunuz. Başkanımız ayağımıza kadar gelip dertlerimizi dinliyor ve bize değer verdiğini gösteriyor. Hem Başkanımız Mehmet Çakın’a hem de Uşak Belediyesi’ne gönül belediyeciliğinden dolayı çok teşekkür ederiz” şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.

(AYŞEGÜL ÇAMLI / HABER)

İlgili Haberler