Ahmet Çalık PES 2021 Turnuvasında Başkan Çakın gençlere taş çıkarttı

Uşak Belediyesi Genç Kuşak Topluluğu tarafından merhum futbolcu Ahmet Çalık anısına; “Pro Evolition Soccer (PES 2021) turnuvası düzenlendi.
Ahmet Çalık PES 2021 Turnuvasında Başkan Çakın gençlere taş çıkarttı

Yaklaşık 150 gencin katıldığı her anı heyecan ve çekişme dolu turnuvada, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’da bilgisayar oyunlarındaki yeteneklerini sergiledi ve gençlerle başa baş yarıştı.

Geçtiğimiz günlerde bir trafik kazasında genç yaşta yaşamını yitiren Konyasporlu Futbolcu Ahmet Çalık anısına düzenlenen Pro Evolition Soccer (PES 2021) turnuvası gençlerden büyük ilgi gördü.

Kurtuluş Mahallesinde bulunan Bir Eylül Play Station Salonunda düzenlenen turnuvanın açılışını Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın yaptı. Çakın, burada play station oynamadaki yeteneklerini de sergiledi.

Turnuvada dereceye giren gençlere, para ödülleri ve merhum Ahmet Çalık’ın resmi basılı formalar hediye edileceği öğrenildi.

Turnuvanın yoğun bir katılıma rağmen centilmence bir havada geçmesine dikkat çeken Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, gençler arasında tatlı bir rekabet yaşandığını ve Uşak Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olacaklarını vurguladı.

(AYŞEGÜL ÇAMLI / HABER)

İlgili Haberler