Uşak Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi resmi olarak açılıyor!

Uşak Belediyesi’nden Uşaklılara müjde gibi haber! Aktarılan son habere göre Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi resmi olarak hizmete açılıyor. Uşak Belediyesi’nin duyurduğu habere göre 2 Mart Cumartesi günü tesis ikram ve etkinliklerle açılacak.
Uşak Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi resmi olarak açılıyor!

Belediye, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında çeşitli etkinlik ve ikramlar eşliğinde Uşak halkı için yapılan Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi açılacak. Cumartesi günü saat 16.00’da düzenlenecek olan resmi törenle birlikte yapılacak açılışa tüm Uşak halkı davet edildi.

ÇAKIN: “YATIRIMIN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Açılışa tüm uşak halkının davet edildiğini belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın şunları söyledi:

“Yaşamak ve yaşlanmak isteyeceğimiz bir Uşak inşası için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bu kapsamda hizmete sunduğumuz Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi şimdi de özel bir sosyal tesisle taçlanıyor, bölge bölge değer kazanıyor. Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi2nin açılışına sizleri de davet ediyor, yatırımın hayırlı olmasını diliyorum”

whatsapp-image-2024-03-01-at-13-12-25-min.jpeg

UŞAK BELEDİYESİ DUYURDU

Uşak Belediyesi, X sosyal medya hesabı üzerinden etkinliğin 2 Mart cumartesi saat 16.00’da olduğunu ifade ederek, “Doğal güzelliklerin içinde huzur dolu ortamıyla eşsiz bir mekan olan Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi’miz açılıyor, bölgemiz değer kazanmaya devam ediyor.

Çeşitli etkinlikler ve ikramlar eşliğinde yapılacak açılış programımıza tüm halkımız davetlidir” paylaşımını yaptı.

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

2 Mart Cumartesi günü düzenlenecek olan açılışa tüm Uşaklıların davet edildiğinin altı çizildi.