Uşaklılar isteyen gülecek isteyen korkacak! İşte bu hafta sonu vizyondaki filmler

Uşak'ta hafta sonu tatilini sinema izleyerek değerlendirmek isteyen kişiler için birbirinden iddialı tam 12 film vizyona girdi. Uşak'ta bu hafta sonu vizyonda hangi filmler var, sinemada olan filmler..
Uşaklılar isteyen gülecek isteyen korkacak! İşte bu hafta sonu vizyondaki filmler

Sinema salonlarında yeni vizyona giren filmler büyük heyecan yaratırken Uşak'ta da bu hafta sonu vizyona girecek yeni filmler belli oldu. Vizyonda devam eden filmlerin yanı sıra yeni vizyona giren filmlerde beyaz perdede seyirci ile buluşmak için hazırlık yaparken yerli ve yabancı filmlerin yer aldığı 12 film için bilet satışı yapılacak.

UŞAK'TA BU HAFTA SİNEMADA HANGİ FİLMLER VAR?

Hayatla Barış

Hayatla Barış, küçükken geçirdiği kaza nedeniyle engelle olmasına rağmen bu durumun hayatını engellemesine izin vermeyen Barış Telli’nin hayatına odaklanıyor. Geçirdiği kaza sonucu sağ bacağını kaybeden Barış Telli, yıllar içinden tenisten atletizme, sporun birçok alanında Türkiye rekoru kırdı. Ampute Futbol Milli Takımı’nda sayısız şampiyonluklar, gol krallıkları kazanan Barış Telli, zamanla “Ampute Messi” olarak anılmaya başladı. Hayatla Barış filmi için sinema biletinizi alın!

Zavallılar

Kral Şakir Devler Uyandı

Zaferin Rengi

Kolpaçino 4 4'lük

sinema-1.jpg

Lohusa

Lohusa filmi, taze ebeveynlerin yaşadığı komik olayların bir kahkaha tufanına dönüştüğü ilk 40 günü anlatıyor. Burcu ve Onur, çocuklarına kavuşma gününü heyecanla bekleyen bir çift olarak hikayenin merkezinde yer alıyor.

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Hatıran Yeter

Erdal İle Ece

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki

sinema-2.jpg

Oyuncaklar Firard

Altın Gaga ve Macera Çetesi

Sinemada Uşaklılar bu hafta vizyonda olan bu 12 flim arasında tercihte bulunacak. Vizyona yeni giren filmlerin yanı sıra vizyon yolculuğu devam eden filmlerde izleyicisi ile buluşmaya devam edecek...