Uşak Üniversitesi Rektörü Savaş NEET’lerle iftar programında buluşacak

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, üniversitenin yürütmüş olduğu Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor programı kapsamında NEET olan kursiyerlerle birlikte iftar programında buluşacak.
Uşak Üniversitesi Rektörü Savaş NEET’lerle iftar programında buluşacak

Konuya ilişkin duyuru yapan Uşak Üniversitesi, Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor NET PRO Programı kapsamında Ne Eğitimde Ne İstihdam (NEET) olan 1. dönem kursiyerlerin üniversite rektörü Savaş ile bir araya geleceğini duyurdu.

İFTAR PROGRAMI DETAYLARI BELLİ OLDU

İftar programına ilişkin detayları duyuran Uşak Üniversitesi, NEET’ler ve Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat 19.00’da Uşak Üniversitesi Sosyal Tesislerde düzenlenecek iftar programında bir araya geleceğini açıkladı.

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

Düzenlenecek olan etkinliğe basın mensupları da davet edildi.

“GENÇLER ÇALIŞIYOR UŞAK GELİŞİYOR” PROJESİ

Uşak Üniversitesi tarafından yürütülen Gençler Çalışıyor Uşak Gelişiyor projesi 25 Ekim tarihinde yapılan açılış konferans ile gerçekleştirilmiştir. Üniversitenin yürüttüğü proje kapsamında istihdamda, eğitimde ya da mesleki eğitimde olmayan gençler için işgücü piyasasına destek programı olarak devam ettirilen projede 18-29 yaş arası 100 genç eğitim alacak.