Uşak İŞKUR iş ilanları güncellendi! KPSS’siz onlarca PERSONEL ALIMI başladı

Uşak'ta iş arayanlar için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) önemli bir duyuru yaptı. Uşak İŞKUR iş ilanları güncellendi. KPSS'siz onlarca personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurmak isteyenler için başvuru şartları ve alım yapılacak meslekler açıklandı.
Uşak İŞKUR iş ilanları güncellendi! KPSS’siz onlarca PERSONEL ALIMI başladı

İş arayanların sayısı her geçen gün artış göstermeye devam ediyor. İş arayanların en sık müracaat ettiği kurumların başında gelen İŞKUR Uşak personel alım ilanlarını güncelledi. Alımların özel sektörlere yapılacağı ifade edilirken, hangi mesleklere alım yapılacağı da açıklandı.

KPSS ŞARTI YOK

Yayımlanan Uşak İŞKUR iş ilanlarına göre alımlar şu an için sadece özel sektöre yapılacak. Bu sebeple KPSS puan şartı aranmayacak. Ancak alım yapacak firmalar İŞKUR genel başvuru şartlarının yanı sıra özel şartlar da talep edebiliyor. İlanlara başvuracak adayların bu durumda yayımlanan ilanlardaki özel şartları ayrıntılı olarak incelemesi gerekiyor.

UŞAK İŞKUR İŞ İLANLARI

Uşak İŞKUR iş ilanlarına göre çok sayıda meslek için personel alımı yapılacak. Kurye, çağrı merkezi operatörü, bulaşıkçı, beden işçisi, kaynakçı, makine mühendisi, satış danışmanı aşçı ve gıda mühendisi gibi pek çok meslek için alımlar başladı. Alım yapılacak meslekleri ayrıntılı olarak öğrenmek için İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden "Uşak" için sorgulama yapabilirsiniz.

ekran-goruntusu-2024-02-15-154153.png

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR iş ilanlarına başvurmak isteyen adayların yayımlanan ilanların içerisindeki özel şartlar kadar, İŞKUR'un yayımladığı genel şartları da taşıması gerekiyor. Genel başvuru şartlarından bazıları şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşında olmak
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • Adli sicil kaydının temiz, güvenlik soruşturmasının olumlu geçmesi
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • Emekli olmamak

İlginizi çekebilecek diğer personel alımları:

Genel olarak belirtilen İŞKUR iş ilanlarına başvuru şartları bu şekildedir. Özel şartların içeriğine ilanlar üzerinden ulaşabilirsiniz. Yaş ve eğitim şartlarının ilanlara / alım yapılacak mesleklere göre farklılık gösterebileceği unutulmamalıdır.

Uşak iş ilanlarına başvurular online olarak yapılacaktır. TC kimlik numaranız ve şifrenizle İŞKUR'a giriş yaparak başvuru yapabilir ilanları inceleyebilirsiniz.