Uşak Başkanı Çakın’dan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve esnafa anlamlı ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, seçim öncesinde vatandaşları, esnafı ve çalışanları ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak Çakın bugün Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Salı Pazarı civarındaki esnafı ziyaret etti.
Uşak Başkanı Çakın’dan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve esnafa anlamlı ziyaret

AK Parti Uşak Belediye Başkanı olan ve yeni dönem için AK Parti’nin adayı olarak gösterilen Mehmet Çakın, seçim çalışmalarına devam ediyor. Her kesimden vatandaşı ziyaret etmeye devam eden Çakın, çalışmalarına ilişkin detayları anbean sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyor.

ÇAKIN'DAN ESNAF ZİYARETİ

Çakın, son olarak bugün Salı Pazarı ve Uşak Göz Tıp Merkezi civarında hizmet veren esnafı ziyaret etti. Burada belediyenin çalışmalarını konuştuklarını belirten Başkan Çakın, esnafın önerilerini alarak aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. O anlar ilişkin paylaşım yapan Çakın, #HazırızKararlıyız etiketi ile "Salı Pazarı ve Uşak Göz Tıp Merkezi civarında hizmet veren esnafımızı ziyaret ederek, belediyemizin çalışmalarını konuştuk. Her mahallemizde kalkınma, yenilenme hedefiyle hemşerilerimizin talep ve önerilerini de alarak aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

Çakın, daha sonra Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yeni hizmet binası için Oda Başkanı Mustafa Mıdık’a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Çakın yaptığı ziyaretlere ilişkin şu paylaşımı yaptı:

"Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın yeni hizmet binası için Oda Başkanımız Sayın Mustafa Mıdık'a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverlikleri için Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Mıdık'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum"

ekran-goruntusu-2024-02-22-161105-min.png

Başkan Çakın, seçime az bir süre kala vatandaşları ziyaret etmeye ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.