Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın fidan dikimi programına katıldı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bugün Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek düzenlenen fidan dikim programına katıldı.
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın fidan dikimi programına katıldı

Başkan Çakın, bugün Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların ve gençlerin geleceğine nefes olabilmek adına yeşil alan çalışmalarına önem verileceğini ifade eden Başkan Çakın öğrencilerle birlikte düzenlenen fidan dikimi programına katıldı.

BAŞKAN ÇAKIN FİDAN DİKİMİNDE

Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden etkinliğe ilişkin renkli görüntüleri paylaştı. Başkan Çakın’ın öğrencilerle bir araya geldiğini ifade eden Uşak Belediyesi’nin o paylaşımı şu şekilde:

“Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, fidan dikimi programı kapsamında Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

ekran-goruntusu-2024-02-22-133846-min.png

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine nefes olabilmek adına yeşil alan çalışmalarına aynı hassasiyetle önem vermeye devam edeceğiz”

Düzenlenen bu etkinliğin yanı sıra düzenlenen yeşil alan çalışmalarına aynı önemin verileceğinin altı çizildi. Başkan Çakın ve öğrenciler etkinlikte güzel havanın tadını da çıkarmayı ihmal etmedi.