Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2024 AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Pazar günü açıklanıyor

2024 yerel seçimi için partilerin aday belirleme süreçleri devam ederken AK Parti Uşak Belediye Başkan adayının Pazar günü belirleneceği ilan edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2024 AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Pazar günü açıklanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2024 AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Pazar günü açıklanıyor - 31 Mart 2024 tarihinde yapılacağı kesinleşen yerel seçimler öncesinde partilerin aday belirleme süreci tüm hızı ile devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından konu hakkında son dakika açıklaması geldi.

Bu sene partilerin son derece çekişmeli geçmesi beklenen seçimlerde aday belirleme süreci son derece sancılı geçerken pek çok ilde adayların açıklanması gecikmişti. AK Parti geride bıraktığımız hafta 26 ilde başkan adaylarını açıklarken Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklaması ile Uşak adayı da dahil olmak üzere kalan tüm adayları Pazar günü yapılacak olan toplantı ile açıklayacaklarını ilan etti.

AK PARTİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 2024 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Cuma namazı çıkışı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu pazar günü Ankara merkezli diğer illerin açıklamasını yapacağız. Pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz. ATO'da toplantımızı yapıp bu açıklamayı yapacağız." diyerek adayları Pazar günü açıklamaya çalışacaklarını ifade etti.

erdogan.jpg

Seçimlere Cumhur ittifakı olarak gireceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Arkadaşlar çalışmaları yürütüyor, değerlendirmeleri yapıyoruz. Dün Devlet Bey ile çalışmalarımızı yaptık. Manisa ve Mersin'de MHP çalışmalarını sürdürüyor. Onlar da güçlü bir şekilde çalışmaları arkadaşlarımızla yürütüyorlar. Diğer şehirlerde de çalışmaları yürütüyoruz. Emin adımlarda bu seçimlerde Cumhur İttifakı karşı yakada olanlara beklemedikleri bir hüsranı yaşatacaklardır" diyerek ortak adayların belirleme sürecinin de devam ettiğini ifade etti.

Bu kapsamda AK Parti'nin Uşak Belediye Başkan adayı olacak ismin de kesin olarak Pazar günü açıklanacağı ilan edildi. Uşak'ta bir önceki yerel seçimi AK Parti'nin adayı olan Mehmet Çakın kazanmıştı.