Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayını açıklayacak

Türkiye yerel seçimlere her gün biraz daha yaklaşırken, önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan son habere göre AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. İşte tarihi
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayını açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayını açıklayacak! 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak olan açıklamada 31 Mart yerel seçimlerinde kalan belediye başkan adayları kamuoyu ile paylaşılacak.

PAZAR GÜNÜ AÇIKLANACAKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan aslında Pazar günü belediye başkan adaylarını açıklayacaktı. Ancak peş peşe gelen acı şehit haberleri tüm Türkiye’nin yüreğine ateşi düşürmüştü. Yaşanan bu acı gelişme sonrasında AK Parti aday tanıtım toplantısı ertelenmişti. Az önce gelen bir son dakika haberine göre AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Perşembe günü açıklanacak.

Son olarak AK Parti geçtiğimiz haftalarda 26 ilin belediye başkan adayını açıklamıştı. Kalan adaylar ise 18 Ocak Perşembe günü açıklanacak.

İlginizi çekebilecek diğer politika haberleri:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Aktarılan haberin detaylarına göre AK Parti Belediye Başkan adaylarını tanıtacağı tanıtım toplantısının tarihinin 18 Ocak Perşembe günü olarak belirlendiğini ifade edildi. Toplantı Perşembe günü saat 14.00’te ATO’da düzenlenecek.