Saadet Partisi Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti Uşak Belediye Başkan adayları kim oldu?

2024 yerel seçimi öncesinde partilerin çalışmaları tüm hızı ile devam ederken partilerin Uşak Belediye Başkan adayları açıklanmaya devam ediyor.
Saadet Partisi Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti Uşak Belediye Başkan adayları kim oldu?

Mart ayında yapılacağı açıklanan yerel seçimler öncesinde partiler adaylarını peş peşe açıklamaya devam ederken Uşak Belediye Başkanı olmak için yarışacak isimler de belli olmaya devam ediyor. Uşak Belediyesi için adayını açıklamayan tek parti AK Parti oldu.

Pazar günü açıklanacak olan adaylar için düzenlenecek toplantı yürek yakan şehit haberleri sonrasında bugüne ertelenmişti. AK Parti'nin adayının bugün açıklanması bekleniyor. AK Parti tarafından yapılan açıklama sonrasında bu partinin de adayının kesinleşmesi ile ilimizdeki seçim yarışı tüm hızı ile başlayacak.

UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM? 2024 SEÇİMİ İÇİN CHP, İYİ PARTİ, SAADET, REFAH PARTİSİ UŞAK BELEDİYESİ BAŞKANI ADAYI KİMLER?

Yerel seçimler öncesi Uşak'ta belediye başkanı seçilebilmek için yarışacak olan isimler tek tek belirlenmeye devam ediyor. Uşak'ta partilerin adayları ilan edilirken adayını açıklamayan tek parti AK Parti oldu. CHP Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım olmuştu. CHP Uşak Milletvekili Yalım, Belediye Başkanı seçilebilmek için yarışacak.

saadet.jpg

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan adayı olarak ise Ramazan Yavuz Acar'ın adı açıklandı. Saadet Partisi yapmış olduğu açıklamasında "Ramazan Yavuz Acar, Uşak'a hayırlı olsun! Uşak Belediye Başkan Adayımız Ramazan Yavuz Acar'a ve teşkilatımıza başarılar dileriz" diyerek adayını duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Uşak Belediye Başkan adayı ise Erol Korkmaz oldu. Korkmaz bir önceki dönemde belediye başkan yardımcılığı görevini üstlenmişti. İYİ Parti Uşak Belediye Başkan adayı ise Muhammet Gür olarak ilan edilmişti.