Başkan Çakın şehitler ve Filistinliler için düzenlenen lokma hayrına katıldı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, dün şehitlerimiz ve Filistinliler için düzenlenen lokma hayrına katıldı. Hayrat Vakfı’nın düzenlediği lokma hayrına katılım yoğun oldu.
Başkan Çakın şehitler ve Filistinliler için düzenlenen lokma hayrına katıldı

Başkan Çakın, vakfın düzenlediği lokma hayrına ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Lokma hayrına katılım sağladığını ve daha sonra şehitlerimiz için dualar edildiğini ifade eden Çakın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Hayrat Vakfı Uşak İl Temsilciliğinin, aziz şehitlerimiz ve Filistinli kardeşlerimiz için düzenlediği lokma hayrına katıldık, şehitlerimiz için dualarımızı ettik.

Vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum”

ekran-goruntusu-2024-01-20-084954-min.png

LOKMA HAYRI DÜZENLENDİ

İsrail’in Filistin’e olan saldırıları 7 Ekim tarihinden bu yana devam ediyor. Çoğu çocuk olmak üzere binlerce Filistinli vatandaş hayatını kaybetmişti. Bunun yanı sıra geçtiğimiz haftalarda hain terör örgütü PKK’nın saldırıları sonucunda 9 askerimiz şehit olmuş, tüm Türkiye’nin yüreği dağlanmıştı.

Hayrat Vakfı Uşak İl Temsilciliği de hem şehitlerimiz hem de Filistinliler için kent merkezinde lokma hayrı düzenledi. Düzenlenen lokma hayrı Başkan Çakın da katılım sağladı.