2023 YKS sonuçları açıklandı! 6 bin 414 öğrencinin tercihi Uşak Üniversitesi oldu!

2023 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından 6 bin 414 yeni öğrenci Uşak Üniversitesi'nin yolunu tutmaya hazırlanıyor.
2023 YKS sonuçları açıklandı! 6 bin 414 öğrencinin tercihi Uşak Üniversitesi oldu!

2023 YKS sonuçları açıklandı! 6 bin 414 öğrencinin tercihi Uşak Üniversitesi oldu! YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından hangi üniversite bünyesine kaç öğrenci dahil ettiğini açıklarken Uşak Üniversitesi de resmi rakamı paylaştı. Bu sene Uşak Üniversitesi 2023 YKS sonuçlarına göre yaklaşık yüzde 98 oranında tercih edildi. Ayrıca 6 bin 414 yeni öğrenci Uşak Üniversitesi'nin yolunu tutmaya hazırlanıyor.

Uşak Üniversitesi – Study in Turkey

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, üniversitesi hakkında konuştu. Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında Uşak Üniversitesi'nin Kurumsal Akreditasyon almaya hak kazandığını ifade etti.

Uşak Üniversitesi KPSS 60 puan ile personel arıyor! Başvurular ne zaman bitiyor? - Haber 7 MEMUR

Açıklamalarına devam eden Savaş, seçkin üniversiteler arasında Uşak Üniversitesi'nin de olduğunu sözlerine ekledi. "Fen Edebiyat Fakültemizin Coğrafya, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerimiz 5 yıllığına, Arkeoloji, Matematik, Moleküler Biyoloji ve Genetik ile Sanat Tarihi bölümlerimiz 3 yıllığına akredite edildi" diyen Savaş, Fen, Edebiyat, Fen - Edebiyat, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları başta olmak üzere Türkçe Öğretmenliği ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği programlarının da Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) tarafından akredite edildiğini belirtti.

Uşak Üniversitesi Rektörü Savaş'tan, yemekhane binasına ilişkin açıklama: - Haber 1

KAYIT TARİHLERİ BELLİ OLDU

Üniversite kayıt tarihleri hakkında da açıklamalarda bulunan Savaş, 28 ile 30 Ağustos 2023 arasında yapılacağını belirtti. Elektronik kayırlar hakkında da konuştu. "Elektronik kayıt kabul eden programlara yerleşen öğrencilerin, elektronik kayıt yaptırmaları zorunludur." dedi.

Uşak Üniversitesi 2023 YKS öğrencilerinin gözdesi oldu!Uşak Üniversitesi 2023 YKS öğrencilerinin gözdesi oldu!

Elektronik kayıt yaptıranlardan belge istenmeyeceği ve öğrencilerin kayıt için üniversiteye gelmelerine de gerek olmadığını ifade etti.