Yargı dizisinde Pars Savcı dizeden ayrılıyor mu?

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Yargı'nın Pars Savcı'sı öldü mü? Diziden ayrılacak mı? İşte yanıtı.
Yargı dizisinde Pars Savcı dizeden ayrılıyor mu?

'Yargı' binlerce insanın merakla ve ilgiyle takip ettiği televizyon dizilerinden biri. Dizideki karakterler olsun dizinin konusu olsun çok fazla benimsenen bu dizinden Pars Savcı karakterinin ayrılığı konuşuluyor. Yargı dizisindeki Pars Savcı diziden ayrılıyor mu? Binlerce insan bunu merak ediyor. Sosyal medya gündeminde bomba gibi düşen Yargı dizisinin bugün yeni bölümü ekranlara geldi. Peki Yargı dizisinde Pars Savcı diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

YARGI PARS KARAKTERİ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Yargı dizisinde Pars karatkerine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak karakterinin diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyordu. Geen hafta dizinin yapım şirketi olan Ay Yapım tarafnıdan yapılan açıklamada Pars karakterinin diziden ayrıldığını ve bunun gerçek nedenini açıkladı. Ay Yapım tarafından yapılan açıklama ise şöyle oldu; "Yargı dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır. Yargı hız kesmeyen hikayesiyle izleyiciyisle buluşmaya devam edecek." denildi. 

Ay Yapım Pars savcının sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrıldığını açıkladı. Bunun ardından Pars karakterine can veren Mehmet Yılmaz Ak'ta kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Diziden ayrılmasının sebebinin sağlık sorunları olmadığını açıklayarak gerçek nedenini açıkladı. Yılmaz Ak sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı;

"Çok severek başladığım ve hala ilk günki gibi heyecanımla devam ettiğim hayatımda ve kariyerimdeki etkisini hiçbir zaman unutmayacağım 'YARGI' projesinden erken ayrılmak durumunda kaldığımı üzülerek belirtmek isterim. Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonrası süreçte zor günler geçiren ailem ve sevdiklerimin her anlamda yanında olabilmek adına aldığım bu kararı anlayış ve saygıyla karşılayan iki sezondur beraber çalıştığım Ay Yapım ailesine ve tüm ekip arkadaşlarıma teşükkürlerimi sunarım. Son olarak sağlığımla ilgili uzun vadede endişe edecek ciddi bir durum yoktur." diyerek paylaşımda bulundu. 

PARS SAVCI DİZİDEN NASIL AYRILACAK? ÖLECEK Mİ?

Ay Yapım tarafından yapılan açıklama ile Pars Savcı'nın diziden ayrılacağı kesinleşti. Fakat Pars Savcı'nın diziden nasıl ayrılacağı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Dizinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacaktır. 

İlgili Haberler