Uşak en çok şirket kurulan 45 il arasına adını yazdırdı

Uşak, Türkiye’de şirket sayısının en yüksek olduğu ilk 45 il arasına girdi. Ne yazık ki marka başvurusunun en yüksek olduğu ilk 50 il arasında yer alamadı.
Uşak en çok şirket kurulan 45 il arasına adını yazdırdı

TOBB 2021 yılı birikimli kurulan ve kapanan şirket verilerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Gaziantep, Mersin, Kocaeli, Konya, Şanlıurfa, Adana, Muğla, Diyarbakır, Kayseri, Hatay, Tekirdağ,, Denizli, Sakarya, Aydın, Manisa, Mardin, Samsun, Aydın, Eskişehir, Balıkesir, Eskişehir, K.Maraş, Van, Batman, Malatya, Trabzon, Afyon, Çanakkale, Şırnak, Adıyaman, Yalova, Elazığ, Aksaray, Düzce, Çorum, Nevşehir, Sivas, Isparta, Uşak, Erzurum, Ordu, Osmaniye kurulan şirket sayısının en yüksek olduğu 45 il olarak kaydedildi.

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) 2021 yılı iller bazlı Marka Başvuru verilerini paylaştı. Ne yazık ki 50 il arasında Uşak yok

Türkiye’de  marka başvurusunun en yüksek olduğu 50 il; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Kayseri, Mersin, Denizli, Muğla, Sakarya, Hatay, Balıkesir, Eskişehir, Samsun, Aydın, Manisa, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Trabzon, Afyon, Çanakkale, Malatya, Mardin, Kütahya, Isparta, Düzce, Sivas, Nevşehir, Ordu, Rize, Elazığ, Niğde, Çorum, Batman, Edirne, Van, Aksaray, Karaman, Yalova, Bolu, Kırklareli, Erzurum, Zonguldak, Osmaniye olarak sıralandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler