Uşak Belediyesi mutlu birliktelik için evlilik okulu açtı

Uşak Belediyesi mutlu bir evlilik sürdürmek isteyen çiftler için “Evlilik Okulu” açtı. Kayaağıl Termal Evlilik Okulu’nda alanında uzman danışmanlar tarafından verilen eğitimlerin iki gün süreceği ve eğitime katılacak çiftlerin Kayaağıl Termal Otel’de bir gece her şey dâhil ücretsiz konuk edileceği açıklandı.
Uşak Belediyesi mutlu birliktelik için evlilik okulu açtı

Evlilik Okulu'na kaydınızı yaptırdınız mı?

“Huzur ve mutluluğu maddiyatta  bulacağı düşüncesiyle haz peşinde koşan dolayısıyla zevk ve hazzını her şeyden önemli gören çiftler,  evlilik ve aile yaşamında büyük sıkıntılar yaşamakta ve bu sıkıntıları karşılıklı iletişim ve anlayış çerçevesinde çözememektedir. Çözülemeyen bu problemler; bir çığ misali büyümekte ve genç çiftlerin çeşitli psikolojik sorunlar yaşamasına da neden olmaktadır.

Çiftlerin bu sıkıntıları yaşamaması için Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) tarafından “Kayaağıl Termal Evlilik Okulu Projesi” hazırlandı.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Alanında uzman danışmanların çeşitli konularda verecekleri eğitimler ve Kayaağıl Termal Otel’de bir gece konaklama imkânı, Kadın Koordinasyon Merkezimiz tarafından organize edilen Evlilik Okulu'nda sizleri bekliyor...

Tamamen ücretsiz olan bu etkinlikte yer almak için; siz de hafta içi mesai saatlerinde 0534 792 12 00 numaralı telefonu arayarak, başvuru ve kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz” denildi.

(AYŞEGÜL ÇAMLI / HABER)

İlgili Haberler